Презентація до проекту "Краса і користь кристалів "

Про матеріал

В презентації зазначено мету, завдання, очікувані результати та етапи виконання проекту "Краса і користь кристалів"

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: Кристали - краса і користь

Номер слайду 2

Мета проекту: викликати бажання провести дослідження та дізнатися більше про кристали, їх будову, застосування у різних сферах життя людини,навчитися вирощувати кристали в домашніх умовах, спостерігаючи за зміною їх форми

Номер слайду 3

Завдання проекту: Поглибити знання про кристалічні ґратки та властивості твердих речових залежно від типу хімічного зв’язку ; ознайомитись з будовою та властивостями кристалів; Виростити кристали мідного купоросу та кухонної солі; залучити учнів до пошуково –дослідницької роботи; розвинути вміння самостійно аналізувати, порівнювати інформацію і робити висновки; Розвинути навики творчого та критичного мислення при проектуванні.

Номер слайду 4

Очікувані результати: освоєні знання про насичені розчини, вплив температури на розчинність речовин, властивості кристалів, вузли, кристалічні решітки, внутрішню будову кристалів, методи їх вирощування, застосування, приклади росту кристалів у природі. Покращення навиків роботи з речовинами, мережею Інтернет, довідковою літературою; Підвищення рівня співпраці між учнями; Отримання учнями позитивних балів за завдання та задоволення від виконаної роботи.

Номер слайду 5

Характеристика проекту: дослідницький, короткотривалий, груповий. Кінцевий результат: нові набуті знання та навики.

Номер слайду 6

Назва заходу (Етапи виконання ) Опрацювати інформацію про кристали, їх будову, властивості та застосування в різних сферах життя людини; Ознайомитись з правилами безпеки та послідовністю дій при вирощуванні кристалів; Власноруч виростити кристали мідного купоросу та кухонної солі, спостерігаючи за зміною їх розмірів і форми, усвідомити, що вирощування кристалів – вельми цікаве заняття!

Номер слайду 7

Скористатись довідковою літературою, щоб підтвердити чи спростувати результати своїх досліджень. Зробити висновки. Обрати форму презентації виконаних дослід-жень та отриманих результатів (покрокова фотосесія, відеоролик, мультимедійна презентація, плакат…). Оформити матеріали проекту ,вказати літературні джерела та інтернет –ресурси. Презентувати свою роботу.

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
4.0
Загальна:
4.3
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Васильева Катерина Юрьевна
    Загальна:
    4.3
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    4.0
ppt
Пов’язані теми
Хімія, Матеріали до уроків
Додано
1 жовтня 2019
Переглядів
23024
Оцінка розробки
4.3 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку