Презентація до ранкової зустрічі "Моє довкілля"

Про матеріал
Ранкова зустріч "Моє довкілля. Що мене оточує?" 1 клас Поглянь довкола – скільки тут краси! Чудові квіти, птахи і ліси, Будинки, вулиці, звірята, Собори, річки і малята. Щоб з користю пройшло дозвілля, Ми будемо вивчать довкілля.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Моє довкілля. ЩО МЕНЕ ОТОЧУЄ?

Номер слайду 2

Поглянь довкола – скільки тут краси!Чудові квіти, птахи і ліси,Будинки, вулиці, звірята,Собори, річки і малята. Щоб з користю пройшло дозвілля,Ми будемо вивчать довкілля.

Номер слайду 3

Світ навколо нас дуже цікавий, тому його потрібно досліджувати. І цьому будуть присвячені наші заняття, а всі учні стануть справжніми дослідниками світу, що нас оточує. Перша ознака дослідника – спостерігати і ставити запитання. Тому наступне наше завдання буде присвячене саме цьому.

Номер слайду 4

Гра «Скринька невідкритих таємниць»

Номер слайду 5

«те, що довкола нас», «світ, що довкола нас».

Номер слайду 6

Номер слайду 7

ЩО ТАКЕ ДОВКІЛЛЯ?Довкілля – це Місяць, і Сонце, веселка і грім,І вітер, що хмари приносить. Земля, на якій твій збудований дім,Зірки в синім небі і роси. Туман у дібровах, пташині пісніУ долах духмяного зілля. Дитинства щасливого сонячні дні – Усе це, мій друже, довкілля. В. Чуб Довкілля наше – це наш дім і парк, і ліс, що ген синіє.І різні звірі, що у нім, і небо, що вгорі ясніє.І цей струмочок гомінкий, що рідну землю напуває.І голос пташечки тонкий, і вітер, що в трубі співає. Н. Красоткіна

Номер слайду 8

Гімн довкіллю. Це Сонце і Місяць, і блискавка, й грім.І кулі, що з неба привіти шлють всім. Це вітер веселий, що з травами грає. Ранкова зоря, що в небі засяє. Струмочок маленький, що швидко біжить. Це батько і ненька – без них не прожить. Земля, де ти ходиш, вода, що ти п’єш. Будинок рідненький, в якому живеш.І друзі, і школа, і все, що довкола. Що любиш, шануєш, завжди бережеш,Словом єдиним – ДОВКІЛЛЯМ назвеш !Воно дасть тобі силу, наснагу, дозвілля. Бо сам ти також частина довкілля.

Номер слайду 9

Слухання вірша В. Чуба. Що таке довкілля?Довкілля – це Місяць, і Сонце, веселка і грім,І вітер, що хмари приносить. Земля, на якій твій збудований дім,Зірки в синім небі і роси. Туман у дібровах, пташині пісніУ долах духмяного зілля. Дитинства щасливого сонячні дні –Усе це, мій друже, довкілля.

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, Інші матеріали
Інкл
Додано
16 березня 2023
Переглядів
370
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку