Презентація до свята " День святого Валентина"

Про матеріал
Презентація слугує доповненням до сценарію і дає можливість посилити ефект сприйняття .
Зміст слайдів
Номер слайду 1

День святого Валентина Saint Valentine’s Day. r

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Сьогодні ми святкуємо одне з найбільш чудових свят, адже День Святого Валентина - свято закоханих, свято кохання, а любов існує скрізь і всюди.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

У XVI столітті картки-листівки стали популярними і більше декоративно оформленими. У 1797 році в Англії було відомо «Керівництво для молодої людини з написання валентинок», яке містило безліч віршів і присвят для тих, хто сам не міг придумати нічого путнього.

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

My Love (Tasha Shores)My love is like an ocean. It goes down so deep. My love is like a rose. Whose beauty you want to keep. My love is like a river. That will never end. My love is like a dove. With a beautiful message to send. My love is like a song. That goes on and on forever. My love is like a prisoner. It's to you that I surrender. Моя любов (Таша Шорес)Моя любов, як океан. Вона також глибока. Моя любов, як троянда. Чию красу ви хочете зберегти. Моя любов, як річка. Яка ніколи не закінчується. Моя любов, як голуб,З гарним повідомлення для відправки. Моя любов як пісня. Яка завжди звучить і звучить. Моя любов, як ув'язнений. Для вас, тому що я здався.

Номер слайду 21

Your Name (Jessica Blade)I wrote your name in the sky,but the wind blew it away. I wrote your name in the sand,but the waves washed it away. I wrote your name in my heart,and forever it will stay. Твоє ім'я (Джессіка. Блейд)Я написав твоє ім'я на небі,але вітер відніс його далеко. Я написав твоє ім'я на піску,але хвилі змили його. Я написав твоє ім'я в моєму серці,І воно назавжди там залишиться.

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

В різних країнах склалися різні традиції святкування 14 лютого. Далеко не всі вони схожі на наші, тому тобі буде цікаво дізнатися, чим займаються в цей день жителі інших країн.

Номер слайду 26

День святого Валентина – це свято всіх закоханих. У цей романтичний день ми ділимося своєю любов'ю в арифметичній прогресії, робимо один одному тематичні подарунки і зізнаємося в своїх почуттях.

Номер слайду 27

Франція. Крім листівок-сердечок у Франції можуть подарувати білизну, цукерки, шоколадні муси, романтичні подорожі, нарізану сердечками ковбасу, "щасливі" лотерейні квитки, рожеві йогурти, штучні квіти.  

Номер слайду 28

Англія. Жителі Англії вітають не тільки улюблених людей, а й улюблених домашніх тварин — собак, коней. Популярними подарунками на 14 лютого у Великобританії вважаються солодощі у вигляді сердець, м'які іграшки, особливо улюблені в Британії ведмежата Teddy, і, звичайно, незмінні листівки-валентинки.

Номер слайду 29

Італія. В Італії, звідки за легендою і бере початок День святого Валентина, ця дата називається "солодким" днем. За назвою свята зрозуміло, що головними подарунками є всілякі цукерки, шоколадки і печиво у формі серця.

Номер слайду 30

Польща. У Польщі 14 лютого відвідують Познанську митрополію. Там, за повір'ям, і покояться мощі святого Валентина, знаходиться його чудотворна ікона. Поляки вірять, що це паломництво допоможе їм у любовних справах.

Номер слайду 31

Японія. Яскраво і весело цей день відзначається і в Японії, де існує незвичайний звичай: в парку або на площі будується великий поміст, з якого молоді люди та дівчата викрикують визнання в любові. Причому оцінюється не краса самого визнання, а саме його гучність. Подарунки ж тут підносяться в основному чоловікам, причому не тільки "своєму" коханому чоловікові, але і колегам, родичам, знайомим.

Номер слайду 32

Номер слайду 33

Номер слайду 34

Уельс. Уельс славен так званими "ложками любові". Справа в тому, що перед святом закохані вирізають з дерева ложки, прикрашають їх сердечками, ключами, замковими щілинами і урочисто дарують один одному. Такий подарунок у буквальному сенсі означає: "Ти знайшов дорогу до мого серця".

Номер слайду 35

Номер слайду 36

Номер слайду 37

Номер слайду 38

Номер слайду 39

держсекретар Америки Мадлен Олбрайт

Номер слайду 40

Номер слайду 41

Номер слайду 42

Номер слайду 43

Номер слайду 44

Номер слайду 45

Номер слайду 46

Номер слайду 47

Ми вас любимо!

Номер слайду 48

Дякуємо за увагу!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Миколенко Олена Михайлівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
18 лютого 2019
Переглядів
5057
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку