Презентація до теми уроку "Сучасний дизайн та імідж людини". Даний матеріал слугує допомогою при дистанційному навчанні.

Про матеріал
Презентація "Сучасний дизайн та імідж людини" допомагає поглибити знання учнів про створення образу в одязі. сформувати уміння самостійно інтьерпретувати сучасну моду в єдності традицій і новаторства, розуміти їх звязки з соціальним і культурним середовищами, розвивати вміння розробляти ескізи одягу з урахуванням традицій і сучасної моди. виховувати естетичний смак.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Сучасний дизайн та імідж людини. Урок образотворчого мистецтва №26 у 7 класіВчитель Загоруйко Олеся Вікторівна

Номер слайду 2

Тема. Сучасний дизайн та імідж людини. Мета: дати поняття про «стиль», «імідж»;ознайомити із сучасними стилями одягу; розвивати естетичний смак, розширювати ерудицію; виховувати почуття прекрасного, творчі здібності.

Номер слайду 3

Гра «Хвилинка творчості»Скласти речення із словами: «дизайн» «сучасний» «стиль» «імідж».

Номер слайду 4

Про що ми будемо говорити сьогодні?Сучасний дизайн та імідж людини

Номер слайду 5

Гра «Визнач хто власник рюкзака».

Номер слайду 6

Надзвичайно популярне в наші дні слово «імідж» (з лат. Образ, вигляд) означає цілеспрямований образ(особи, предмета, явища), покликаний надати емоційно-психологічного впливу.Імідж – це «візитка», що створюється нами для інших, те враження, на яке ми очікуємо від оточуючих. У грамотно створеному іміджі узгоджено всі деталі – не тільки зовнішній вигляд (стиль одягу, зачіска, аксесуари, прикраси), ай голос, манери поведінки.«Індивідуальний стиль» та імідж» - різні поняття. Хоча одне без іншого не існує. Якщо імідж – певна роль, то стиль – це радше сутність людини, її внутрішнє «Я». А такі «дрібниці», як браслет, парасолька розкажуть про господаря значно більш, ніж будь-які слова. Дизайнер придумує красиву тканину, цікаве вбрання, незвичайне взуття. Робота стиліста полягає в тому, щоб узгодити всі деталі гардеробу, виготовлені різними людьми, підібрати, стилістично об'єднати їх для конкретної людини, зважаючи на її тип фігури, риси обличчя, спосіб життя, особливості характеру. Основне в імідж-дизайні – ідея. Не варто починати створювати свій імідж з окремих елементів.

Номер слайду 7

Практичне завдання Проаналізуйте поєднання кольорів у одязі. Виберіть для себе оптимальні варіанти поєднання.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Пропоную розпочати роботу над створенням власного іміджу із розробки ескізу рюкзака. Ця річ необхідна та зручна, адже ми з рюкзаком і в школі, і на екскурсії, і в будь якій подорожі. Приємно, коли твій рюкзак не лише зручний, але й красивий та стильний, коли його вигляд вдало доповнює твій образ. Отже, уважно роздивіться, якими є конструктивні особливості цього популярного аксесуара, та виконайте його ескіз. Памятайте: лише гармонійне поєднання кольорів у нашому ескізі здатне забезпечити реалізацію ідеї «Річ, що створює імідж».

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Поетапне виконання малюнка. Не забудь про конструктивні особливості цього аксесуару та вибери кольори, які правильно поєднуються між собою. Памятай! Про творчий підхід та не будь плагіатором!!!

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

РРо

Номер слайду 24

Завершуєте в кольорі, самостійно підбираючи колірну гаму!

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Творчих успіхів та натхнення!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Semenuk Lesya
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Ярова Олена Миколаївна
    Дякую за актуальний і сучасний матеріал . Чудова робота!
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
1 квітня 2020
Переглядів
4644
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку