Презентація до уроку біології у 9 класі з теми:"ЕКОЛОГІЯ ХАРЧУВАННЯ"

Про матеріал

За всю історію існування людини харчування завжди було і

залишається найсуттєвішим чинником, який здійснює постійний

вплив на її здоров'я. Різке погіршення екологічної ситуації,

вплинуло на якісний склад харчових продуктів.

Питання екологічної безпеки харчових продуктів, вплив стану

довкілля на їх якість та проблеми наслідків їх забруднення на

даний час є актуальними практично в усіх країнах світу та в місті

Красилові зокрема.

Якість та склад продуктів харчування прямим чином зв'язані з станом навколишнього середовища.

Найбільш шкідливими є продукти харчування, які вирощені

* на територіях біля автомагістралей і залізниць;

*поблизу великих промислових підприємств;

На якість продуктів харчування негативно впливає використання:

*мінеральних добрив;

*пестицидів;

*солей важких металів.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

В Червону книгу ми занесли Світ неповторний та чудесний, Що поступово вимирає,Давно рятунку в нас благає. Ми всі господарі Природи, То ж збережемо її вроду.

Номер слайду 3

До Червоної книги України занесено 65 рідкісних і зникаючих видів птахів. Серед них: чорний лелека, сірий і степовий журавель, жовта чапля, чорний гриф, беркут, орел степовий, орлан-білохвіст, скопа, пугач, сич, лебідь малий та інші.

Номер слайду 4

Пам’ятники птахам. Журавлюм. Саратов

Номер слайду 5

М. Луганськ

Номер слайду 6

м. Ялта

Номер слайду 7

Пам’ятники горобцямм. Петербург

Номер слайду 8

Німеччина

Номер слайду 9

білорусь

Номер слайду 10

м. Токіо

Номер слайду 11

Чайці поставили два пам'ятники на честь урятування ними посіву від сарани: один — у СІЛА, штат Юта, а другий в Австралії.

pptx
Додано
29 серпня 2018
Переглядів
772
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку