Презентація до уроку доброти "Наші вірні друзі"

Про матеріал
Презентація створена з метою виховання любові до тварин, поваги до вірності, відданості домашніх улюбленців; почуття відповідальності за приручених тварин, розуміння цінності та недоторканності іншого життя. Створені слайди показують відданість тварин в різних життєвих ситуаціях.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Наші вірні друзіПідготувала:класний керівник 6-Б класу. Капуста В. М. Урок доброти

Номер слайду 2

Мета заходу: виховувати любов до тварин, повагу до вірності та відданості домашніх улюбленців; почуття відповідальності за приручених тварин, розуміння цінності та недоторканності іншого життя.

Номер слайду 3

Урок доброти. Урок доброти

Номер слайду 4

Людська жорстокість. Розумній цивілізованій людині має бути дуже соромно викидати тварин на вулицю. Це далеко не та поведінка, якою слід відповідати на доброту і відданість.

Номер слайду 5

Ми вас любимо!

Номер слайду 6

Кіт у нашому життіЯкщо ви страждаєте від серйозного емоційного стресу, просто лягайте поруч з котом і гладьте його. Деколи коти самі лягають вам на місця, особливо схильні до хвороб. Коли ми гладимо кота, у нас знижується частота серцебиття і кров’яний тиск. А люди з сердечно-судинними захворюваннями мають шанс прожити довше, якщо у них є кіт, на відміну від тих, хто не має ні кота, ні собаки.

Номер слайду 7

Любити вчіться, люди, у собак…Японія. Токіо . Собака Хачіко 9 років не полишав надії зустріти свого господаря, чекав його на пероні станції в пригороді Токіо. Собака зістарився, ослаб, жив на пероні. Пам’ять про нього не дозволяла йому залишити свій пост. Така вірність не залишила байдужими багатьох людей. На станцію поступали кошти, на які в 1934р. був відкритий бронзовий пам’ятник Хачіко.

Номер слайду 8

Любити вчіться, люди, у собак…Франція. В Парижі стоїть пам’ятник собаці-рятівнику. Маленький хлопчик на великому собаці сенбернарі Баррі, який врятував 40 людей. Маленький хлопчик був 41-м. Невідомо, як він опинився на перевалі, замерз і втратив свідомість. Баррі знайшов його, зігрів своїм теплом і виніс до людей.

Номер слайду 9

Любити вчіться, люди, у собак. Росія. У місті Воронежі знаходиться пам'ятник відомому персонажу фільма «Білий Бім чорне вухо».. Пам’ятник Біму установлений в 2000 році.

Номер слайду 10

Вони йшли в бій з фашистами, рятуючи прикордонників

Номер слайду 11

Пам’ятники службовим собакам

Номер слайду 12

Собаки - підривники

Номер слайду 13

Собаки - рятівники

Номер слайду 14

Любити вчіться, люди, у собак. БАЛТОПам’ятник їздовим собакам, які через суворі льоди та Арктичні сніги пройшли 600 миль і доставили антидифтерійну вакцину.

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Дай лапу!

Номер слайду 17

У багатьох із нас є домашні улюбленці. Вони наші вірні друзі: люблячі, терпеливі, віддані. Бережімо їх, даруймо їм нашу любов, турбуймося про них.І пам’ятаймо, що поряд живуть інші тварини, які потребують нашої доброти.

pptx
Додано
17 жовтня 2020
Переглядів
2942
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку