Презентація до уроку літературного читання . 4 клас . " Михайло Слабошпицький "Славко і Жако ". 2 частина.

Про матеріал
Презентація до уроку літературного читання . 4 клас . " Михайло Слабошпицький "Славко і Жако ". 2 частина.. Мовна розминка, словникова робота урізноманітнять урок. Технологія критичного мислення "Спрямоване читання" націлить учнів на свідоме читання твору.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Михайло Слабошпицький“ Славко і Жако “( 2 частина )Літературне читання4 клас. Автор Шаталова О. О., учитель початкових класів. БілоцерківськоїЗОШ І ступеня №23

Номер слайду 2

Вправа “ Слухняний язичок ”Я на руку рукавицю. Одягаю брату Грицю. Він незграбний, ще маленький,Хай не мерзне мій рідненький.

Номер слайду 3

Скоромовка скоромовить. Ра – ра – ра – багато у бобра добра. Ру – ру – ру – шкода бобру. Ро- ро –ро – своє добро. Рі – рі – рі – віддати дітворі. Ри – ри – ри – ось такі бобри!

Номер слайду 4

Гра “ Пеньок “дорогидорогидорогипорогидорогидорогидорогивередавередавередавередавередачередавередабушлябушлябушлябушлямушлябушлябушля

Номер слайду 5

Михайло Слабошпицький

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Словникова робота наметуволюватагасурмивідсурмилиу бувальцяхзмовницьки

Номер слайду 8

авторитетно жовтавими наганявшись накупавшись деренчливимафриканознавство“ Східці “

Номер слайду 9

папуга жако

Номер слайду 10

Спрямоване читання. Які знайшлися книжки в бібліо-теці.2. Що робили хлопці, наганявшисьза м’ячем?3. Про що розповідав Славко хлопцям у школі на перервах?4. Кого зустрів одного разу хлопчик після школи?

Номер слайду 11

5. Про що по дорозі додомурозпитував у Славка тато?6. Який подарунок привіз татосвоєму синові?7. Які перші слова вигукувавпапуга?8. Що тато повідомив Славкові пропапугу?

Номер слайду 12

Знайди опис папуги в тексті.

Номер слайду 13

Домашнє завдання:підготуй виразне читаннятексту ( с.85 – 87);творче завдання:перекажи частину, в якійговориться про те, як Славкопровів канікули.

pptx
Додав(-ла)
Шаталова Ольга
Додано
28 листопада 2020
Переглядів
1074
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку