МЕНЮ Асорті «Класичне»1 Напій «Квітковий»2 Голубці завернуті в ребуси3 Фірмова страва з невідомих інградієнтів4 Бутерброд «Задачний»5«Пельменчики-спортменчики»6 Корисний фрукт 7 «Десерт на фуршетному столі»8
Номер слайду 4
Закріплення матеріалу. Порядок дій з дужками. Розв'язування задачі
Номер слайду 5
Асорті «Класичне»
Номер слайду 6
Номер слайду 7
Номер слайду 8
Номер слайду 9
Номер слайду 10
Асорті «Класичне»Робота з лего. Ми працюємо:з 8год55хв до 9год35хв
Номер слайду 11
Правила харчування1. За стіл сідайте з чисто вимитими руками. 2. Їсти слід 4-5 разів на день.3. Їжа повинна бути різноманітною і корисною.4. Їсти слід не поспішаючи та добре пережовуючи.
Номер слайду 12
Номер слайду 13
Номер слайду 14
Фірмова страва з невідомих інгредієнтів
Номер слайду 15
Номер слайду 16
Музей звареного борщу
Номер слайду 17
ПАМ’ЯТКАЩоденно дитині потрібно з'їдати:- 1-2 шматочки хліба, 4 шматочки печива, 250 г каші; - 500 г свіжих або варених овочів та зелені, 2-3 яблука або 2 склянки фруктового соку;- 1 склянку молока або кефіру, 50 – 100 г сиру;- 80-100 г м'яса, риби або птиці, 1 – 2 яйця;
Номер слайду 18
Бутерброд «Задачний» Сьогодні перший помічник приготував 12 бутербродів, другий-на 20 бутербродів більше. Скільки бутербродів приготували обидва помічника?
Номер слайду 19
- 12 б. ?- ?, на 20 більше
Номер слайду 20
РОЗВАГИ
Номер слайду 21
«Корисний фрукт»
Номер слайду 22
Номер слайду 23
Фуршетний стіл
Номер слайду 24
Рекомендації в“ Книгу скарг та пропозицій”
Номер слайду 25
Сьогодні в «Математичному кафе» я навчилася (я дізналася…)