Презентація до уроку математики "Знаходження частини від числа" із Людиною Павуком

Про матеріал
Увага! Презентація містить багато анімованого матеріалу. Тому, щоб побачити всі + цієї презентації потрібно скачати і відкрити на комп'ютері. Презентація до онлайн - уроку математики в 3 класі, з героєм коміксів, фільмів та серіалів, а саме Людиною ПавукомПриклади, завдання можна редагувати, що дасть вам можливість провести дуже класний урок, навіть на відстані. Особисто мої учні в захваті від такого незвичного підходу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Вітаю вас, третьокласники!Мене звати Пітер Паркер, але мене впізнають заіншим ім’ям..…у світія відомий, як Людина Павук, або ж Spider Man. Минулого урокуви втерли носа героям гри Бравл Старс. Поки що, ви перемагаєтеіз рахунком 2:0. Поки що! Настала моя чергапоказати свої математичні здібності. Математика допомагає мені враховувати правильність моїх польотів, завдяки свої розрахункам, я так майтерно «літаю»

Номер слайду 3

Ну що ж… Готові виконати мої завдання? Хочу побачити, чому інші герої програли. Невже , ви дійсно такі вправні математики? Тоді розпочинаємо. Запишіть у своїх зошитах дату . Сьогодні у нас 27 квітня.

Номер слайду 4

Розв’яжи числові ланцюжки42 : 7 : 2 * 6 : 9 * 5 * 10 - 80 : 5 = 48 : 6 : 2 * 9 : 6 * 5 * 10 - 60 : 3 =

Номер слайду 5

Зробимо математичний диктант. Перший множник 12, другий 4. Знайдіть добуток. Число 33 збільшіть у 2 рази. Знайдіть добуток чисел 70 і 3 Знайдіть частку чисел 630 і 7 У скільки разів 500 більше за 100?У скільки разів 10 менше від 360?Ділене 400, дільник 5. Знайдіть частку. Яке число потрібно розділити на 6 так, щоб отримати 30?

Номер слайду 6

Я не був би таким вправним, якби не мій зір. А мій секрет простий: я просто не забуваю робити фізкультхвилинки для очей. От зараз і вам пропоную відкласти ваші ручки і виконати розминочку для очей.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Запишіть дробом, яку частину геометричної фігури зафарбовано. Ну що ж перевіримо? По черзі назвіть дроби, які у вас вийшли)

Номер слайду 9

Ваш пан Віктор перевірить, як ви впорались із попередніми завданнями. Але розслаблятись ще рано. Давайте повторимо, як знайти частину від числа.. Щоб знайти частину від числа, потрібно це число поділити на кількість цих частин, тобто на знаменник дробу. Давайте і ви, покажіть-но мені, як ви навчились знаходити частину від числа𝟏𝟐 від 70𝟏𝟑 від 72𝟏𝟒 від 840𝟏𝟕 від 126𝟏𝟐 від 18𝟏𝟖 від 48 Не очікував, що так швидко зробите це завдання. Сміливо переходьте на наступний слайд

Номер слайду 10

Друзі, тепер пропоную вам виконати фізкультхвилинку для всього тіла. Покладіть все з рук. Встаньте і повторюйте рухи за відео.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Знайдіть значення виразів801 – 90 * 8200 – 420:6150 + 150 : 5*6 (Максу)203390: 55

Номер слайду 13

Довжина квадрата 9 см, а ширина становить одну третю від довжини. Знайди ширину цього квадрата. Накресли його, назви, підпиши. Знайди його периметр. Прочитай завдання і виконай самостійно

Номер слайду 14

Друзі, пропоную зробити підсумок уроку: Що найбільше вам сподобалось на уроці?Чи все вдалося виконати? Що здалося складним?Я закінчую урок з …. настроєм.

Номер слайду 15

Друзі, хочу подякувати і вам за урок. Ми з паном Віктором перевіримо ваші роботи і на зробимо висновки, хто переміг цього разу!Сфотографуйте свою роботу і відправте пану Віктору в діскорд! Бажаю успіху. P. S. Я в передчутті, що в мене з’явилися фаворити, серед інших третьокласників, на уроках яких я побував.

pptx
Додано
26 квітня 2020
Переглядів
1555
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку