Презентація до уроку ОХЕ у 8 класі "Не чини перелюбу"

Про матеріал

Презентація до уроку основ християнської етики у 8 класі "Не чини перелюбу". Дана презентаці призначена для унаочнення та зручності проведення уроку. Презентація містить фото та посилання на біблійнф тексти.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема уроку:“НЕ ЧИНИ ПЕРЕЛЮБУ” Підгорняк І. А. вчитель основ християнської етики. Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Номер слайду 2

Ключовий вірш:«Ось чому чоловік покине свого батька - матір і пристане до жінки своєї, й обоє будуть одним тілом; тому вже не двоє, лише - одне тіло. Що, отже, злучить Бог, людина хай не розлучає." (Мк.10,7-9)

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Подружжя – союз, заснований Богом, в якому чоловік і жінка за спільною згодою утворюють спільність на ціле життя. Мета подружжя:- продовження роду;- спільне добро подругів.

Номер слайду 5

Гріхи супроти заповіді “не чини перелюбу”передшлюбні статеві стосунки; подружня зрада; насильство; проституція; одностатеві стосунки;

Номер слайду 6

1 група1 Кор. 6,13Євр. 13,41 Кор. 3,162 група. Мт. 19. 8-9 Мк. 10, 11-121 Кор. 7, 10-113 група. Еф. 5, 30-32 Мк.10,7-91 Кор.6,9-10

Номер слайду 7

біблійна історія Гріх царя Давида (2 Сам 11–12, 25)

Номер слайду 8

Вправа “огризок яблука”

Номер слайду 9

Етичний практикум“рецепт вдалого подружжя”Скласти рецепт або формулу доброго подружжя

Номер слайду 10

Гімн любові «Якщо я говорю мовами людськими й їм ангельським, а любові не маю, то я - мідь дзвінка, або бубон гудячий. Якщо маю дар пророцтва, знаю таємниці, і маю всяке пізнання і всю віру, так що можу і гори переставляти, та любові не маю, - то й ніщо. І якщо я роздам усі маєтки свої і віддам тіло на спалення, та любові не маю, - немає мені в тому ніякої користі . Любов довготерпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається, не поводиться нечемно, не шукає свого, не рветься до гніву, не думає лихого, не радіє з неправди, але тішиться правдою, усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить . Любов ніколи не перестає, хоча і пророцтва припиняться, і мови замовкнуть, і знання скасується. Бо ми знаємо і пророкуємо; коли ж досконале настане, тоді те, що частинне. Коли я дитиною був, то як дитина говорив , як дитина мислив, як дитина міркував; а як став чоловіком, то відкинув дитяче. Тепер ми бачимо ніби крізь тьмяне скло, приблизно, тоді ж лицем до лиця; тепер розумію частинно, а потім пізнаю, як і пізнаний . А тепер перебувають ці три: віра, надія, любов, але любов з них більше »(1 Кор. 13).

Номер слайду 11

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
3.0
Відповідність темі
4.0
Загальна:
4.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Бебес Марія Федорівна
    Загальна:
    4.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    3.0
    Відповідність темі
    4.0
pptx
Додано
30 грудня 2018
Переглядів
3787
Оцінка розробки
4.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку