Презентація. до уроку «Рука»

Про матеріал
Матусю, хай збудеться все, що ти хочеш, Хай збудеться все, що чекаєш, Хай стежка проляже в трояндах, Хай буде удача у всьому, Добробут хай буде у домі, Багатство і радість, й наснага, І шана людська, і повага!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Горьківська сільська бібліотека2020 р.

Номер слайду 2

Весняна аплікація “Дерево любові” на День матері

Номер слайду 3

Що знадобиться для роботи: Двосторонній коричневий картон. Двосторонній кольоровий папір (червоний, зелений, рожевий). Ножиці. Клей. Простий олівець. Фломастери/маркери.

Номер слайду 4

Крок 1. На коричневому картоні дитина обводить свою руку із зап’ястям. Знизу аркуша потрібно залишити трохи вільного місця, знизу та зверху цієї зони відмітити місця для надрізів.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Крок 2. Обведену по контуру руку потрібно вирізати, а також зробити намічені розрізи, які необхідні для скріплювання нижньої частини паперу

Номер слайду 7

Крок 3. Зробіть заготовки із кольорового паперу – листя дерева, серця в двох кольорах. Також підготуйте прямокутник білого кольору.

Номер слайду 8

Крок 4. Приклейте хаотично листя на дерево

Номер слайду 9

Крок 5. Тепер додайте сердечка. На стовбур приклейте білий аркуш паперу, на якому можна написати коротке привітання для матусі: “Вітаю!”, “Зі святом!”, “Я  люблю маму!” тощо.

Номер слайду 10

Крок 6. Останній крок – згорнути картон знизу та закріпити його позаду в підготовлені надрізи. Об’ємна святкова аплікація готова!

pptx
До підручника
Образотворче мистецтво 4 клас (Калініченко О.В., Калініченко В.В., Сергієнко В.В.)
Додано
9 липня 2020
Переглядів
990
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку