Презентація до уроку технологій (кухарська справа) "Кулінарна обробка м'яса"

Про матеріал
Презентація до уроку технологій (кухарська справа) "Кулінарна обробка м'яса"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

КУЛІНАРНА ОБРОБКА М’ЯСА

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Норма продуктів для приготування котлетної маси з м’яса. На 1 кг м’яса беруть: хліба 250 г, води або молока – 300-350 г, солі – 20 г, перцю – 1г.

Номер слайду 10

Вимоги до якості напівфабрикатів з котлетної маси? Форма н/ф має бути правильною і відповідати їхній назві. Поверхня повинна бути без тріщин і ламаних країв, рівномірно запанірована. Напівфабрикати зберігають при температурі від 0 до -40С Котлетну масу – 2-3 год.(її викладають на лотки шаром до 5 см.) Напівфабрикати – до 24 годин.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Послідовність організації робочого місця при приготуванні напівфабрикатів з м’яса. Необхідний посуд, інвентар, інструмент розробні дошки «М С», ножі, сковорідки, сотейники, керамічні горщики, м’ясорубку, копистку, ложку столову, лопатку металеву та ін. Організувати робочого місця а) сировину викласти у підготовлений посуд, дотримуючись товарного сусідства; б) розробну дошку покласти перед собою на відстані 5 – 6 см від краю стола; в) праворуч розташувати необхідні інструменти, інвентар, посуд покласти на полицю столу або в шухляду; г) дотримуватися правил санітарії та гігієни, технічних вимог безпеки праці.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Гайдаш Тетяна Тарасівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Рябоконова Ірина Олександрівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
8 березня 2019
Переглядів
6053
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку