Презентація до уроку української мови у 2 класі з теми "Частини мови"

Про матеріал
Презентація до уроку " Закріплення знань про частини мови" 2 клас містить ігрові форми роботи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Українська мова

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Тема уроку: Закріплення знань про частини мови

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Каліграфічна хвилинка

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Відео - сюрприз

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Бліц - турнір

Номер слайду 10

Бліц – турнір 1. + 2. – 3. – 4. + 5. + 6. - 7. + 8.+

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Знайди зайве слово. Ручка, квітка, заєць, вулиця;метро, маленький, портфель, лялька;ведмідь, дятел, Сашко, читати.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

тепле. Матуся зелений ліс найрідніша діти лагідне сонце галасливі

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Сонечко в краплинці Вранці Марійка _____ до школи. Біля дороги вона ________ квітку. Марійка вже ________руку, щоб ______ квітку. Та ______ краплинку роси на її пелюстках. А в краплинці ______ сонечко.

Номер слайду 17

Сонечко в краплинці Вранці Марійка _____ до школи. Біля дороги вона ________ квітку. Марійка вже ________руку, щоб ______ квітку. Та ______ краплинку роси на її пелюстках. А в краплинці ______ сонечко. Довідка: йшла, побачила, простягнула, зірвати, помітила, блищало.

Номер слайду 18

Сонечко в краплинці Вранці Марійка йшла до школи. Біля дороги вона ________ квітку. Марійка вже ________руку, щоб ______ квітку. Та ______ краплинку роси на її пелюстках. А в краплинці ______ сонечко. Довідка: йшла, побачила, простягнула, зірвати, помітила, блищало.

Номер слайду 19

Сонечко в краплинці Вранці Марійка йшла до школи. Біля дороги вона побачила квітку. Марійка вже ________руку, щоб ______ квітку. Та ______ краплинку роси на її пелюстках. А в краплинці ______ сонечко. Довідка: йшла, побачила, простягнула, зірвати, помітила, блищало.

Номер слайду 20

Сонечко в краплинці Вранці Марійка йшла до школи. Біля дороги вона побачила квітку. Марійка вже простягнуларуку, щоб ______ квітку. Та ______ краплинку роси на її пелюстках. А в краплинці ______ сонечко. Довідка: йшла, побачила, простягнула, зірвати, помітила, блищало.

Номер слайду 21

Сонечко в краплинці Вранці Марійка йшла до школи. Біля дороги вона побачила квітку. Марійка вже простягнуларуку, щоб зірвати квітку. Та ______ краплинку роси на її пелюстках. А в краплинці ______ сонечко. Довідка: йшла, побачила, простягнула, зірвати, помітила, блищало.

Номер слайду 22

Сонечко в краплинці Вранці Марійка йшла до школи. Біля дороги вона побачила квітку. Марійка вже простягнуларуку, щоб зірвати квітку. Та помітила краплинку роси на її пелюстках. А в краплинці ______ сонечко. Довідка: йшла, побачила, простягнула, зірвати, помітила, блищало.

Номер слайду 23

Сонечко в краплинці Вранці Марійка йшла до школи. Біля дороги вона побачила квітку. Марійка вже простягнуларуку, щоб зірвати квітку. Та помітила краплинку роси на її пелюстках. А в краплинці блищало сонечко. Довідка: йшла, побачила, простягнула, зірвати, помітила, блищало.

Номер слайду 24

Сонечко в краплинці Вранці Марійка йшла до школи. Біля дороги вона побачила квітку. Марійка вже простягнуларуку, щоб зірвати квітку. Та побачила краплинку роси на її пелюстках. А в краплинці блищало сонечко.

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Гра “Знайди своє місце”

Номер слайду 27

Молодці!

Номер слайду 28

Дякую за урок!

pptx
Додано
14 березня 2019
Переглядів
3293
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку