Презентація до уроку "Вивчення букви «А, а», закріплення вміння вимовляти звук [а]. Розвиток в учнів логіко-мовленнєвих умінь, звуко-буквених зіставлень".

Про матеріал

Тема уроку. Вивчення букви «А, а», закріплення вміння вимовляти звук [а]. Розвиток в учнів логіко-мовленнєвих умінь, звуко-буквених зіставлень.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вивчення букви “А, а”, закріплення вміння вимовляти звук [а], Розвиток в учнів логіко-мовленнєвих умінь, звуко-буквених зіставлень

Номер слайду 2

Мета уроку: формувати поняття про букву «А» як знак для позначення відповідного звука, формувати уміння виконувати складовий та звуковий аналізи слів з даною буквою, добирати слова до звукової моделі; розвивати фонетичний слух, аналітико-синтетичні уміння роботи зі звуком, збагачувати словниковий запас учнів, удосконалювати мовлення, викликати читацький інтерес; виховувати любов до рідного краю та бережливе ставлення до природи.   Обладнання: ПК (учительський та дитячі нетбуки), ілюстрації до вірша, малюнки квітів, зображення букви «А», відеозапис, презентація до уроку.   Тип уроку: вивчення нового матеріалу.

Номер слайду 3

На – на – на – рідна сторона. Ай – ай – ай – наш рідненький край. Жу – жу – жу – землю бережу. Ба – ба – ба – золоті хліба. Ті – ті – ті – руки золоті.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Ми метелики чудові, Маєм крильця кольорові, Над квітками ми літаємо, Втоми ми не знаємо, Пташки ми злякалися, Під квітку заховалися.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Литвинець Тетяна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
6 серпня 2018
Переглядів
1601
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку