Презентація до уроку ЯДС

Про матеріал
Презентація до курсу " Я досліджую світ". Діти познайомляться з назвами весняних місяців, відгадають загадку , будуть вчитися досліджувати природу .
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ЯДСКольорові сторінки природи : ВЕСНА

Номер слайду 2

 Вже снігу не чекаємо ми зовсім,Вже пісню пташка веселіш співа,Вже дзюркотять струмочки на дорозі. Коли, скажіть, в природі це бува?

Номер слайду 3

Гра « Викресли зайве»Дні стають довшими; дзюрчать струмочки; сонце піднімається вище; гріє сонечко; тане сніг; скресає крига, з’явились бурульки.

Номер слайду 4

Перший місяць я весни,Я – пролісковий цвіт. Я пережив зимові сниІ знов родивсь на світ. Це і капельник, і зимобор, і марець, і сухий март, березіль.

Номер слайду 5

Ми піднімемось швиденько. Відпочинемо гарненько. Деревце було низеньким. Підростало потихеньку. Ось на нім з’явились квіти. Деревце колише вітер.

Номер слайду 6

Вслід за березнем прибіг Й ну смішити нас усіх. Вчить уміти жартувати,Навіть трішки кепкувати. Цвітень, водолій, краснець, снігогін, лукавець, лелечник.

Номер слайду 7

В білий цвіт убрався сад, Бджілки радо тут летять. Перший грім гримить-гуркоче, Тепло з ранку і до ночі!Який місяць?Цей місяць називали пісенником та місяцем-громовиком.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Досліджуй!

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, Інші матеріали
НУШ
Додано
3 березня 2021
Переглядів
1317
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку