Презентація до уроку з курсу « Я досліджую світ» Тема: Як сприймати невідоме. Досліджуємо шоколад

Про матеріал
Презентація до уроку -дослідження , якому діти з'ясовують питання :Шоколад корисний чи шкідливий?
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація до уроку з курсу « Я досліджую світ»Тема: Як сприймати невідоме. Досліджуємо шоколад. Роботу виконалаучитель початкових класів. Бердянської гімназії №3 «Сузір’я»Акуленко Алла Миколаївна

Номер слайду 2

Free Powerpoint Templates. Як сприймати невідоме

Номер слайду 3

Дослідження. Які цукерки вам найбільше подобаються?Побудувати діаграму

Номер слайду 4

Що в чарівній скринці ?

Номер слайду 5

Про нього говорять: «Я його вживаю, і серце моє радіє». Вироби з цього продукту використовують у харчовій промисловості. Цей продукт використовують понад 3000 років. Без цього виробу не обійдеться жодне свято. Цей продукт виготовляють з насіння дерева, яке переважно росте в Африці та Латинській Америці. Компоненти цього продукту підвищують фізичну, розумову активність. Фармацевти стверджують, що цей продукт є ліками, і насолодою.

Номер слайду 6

ШОКОЛАД

Номер слайду 7

Башточка асоціацій

Номер слайду 8

ШОКОЛАДДослідження звукової схеми

Номер слайду 9

Гра “ Правда- неправда”

Номер слайду 10

Як називається професія людини, яка виготовляє шоколад?7 = Т

Номер слайду 11

Як називається професія людини, яка виготовляє шоколад?Шоколатье

Номер слайду 12

ЯК ОБРАТИ ШОКОЛАД?1. Вивчайте склад продукту. Какао-масло і терте какао. Чорний шоколад має містити від 56 до 90 % тертого какао. Молочний шоколад містить терте какао та молоко. Білий шоколад має містити какао-масло. ×Пальмова або кокосова олія, ароматизатори, барвники, підсилювачі запаху і смаку.2. Зверніть увагу на зовнішній вигляд продукту. Рівна глянсова поверхня. Іноді розводи на зворотному боці плитки. ×Плитка матова, сивий наліт, розшарування, нерівність форм.

Номер слайду 13

Дослідження складу шоколаду№ П/ППлан опису. Назва фірми -------------------------------_1 Склад виробу( за етикеткою)Какао терте2 Какао – масло3 Цукор4 Емульгатор(лецетин соєвий)5 Вміст какао-продукту(%)6 Ароматизатори7 Пальмова олія8 Барвники9 Підсилювачі запаху і смаку

Номер слайду 14

Шоколадні задачі1. Шоколадка коштує 35 гривень. У неділю в супермаркеті акція: візьми 2 шоколадки — отримаєш третю в подарунок. Скільки шоколадок можна придбати в супермаркеті в неділю, маючи 200 гривень?Змоделювати задачу за допомогою цеглинок ЛЕГО.2. Зібрати “плитку шоколаду”На основу скласти частинки, щоб вийшла плитка.

Номер слайду 15

Фізхвилинка. Конвеєр

Номер слайду 16

Шоколад корисний чи шкідливий?Займіть позицію

Номер слайду 17

Займіть позиціюкорисноне знаюшкідливо

Номер слайду 18

ШОКОЛАД{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}За. Проти. Містить велику кількість вітамінів А,В, калію, кальцію. Містить багато цукру. Допомагає підняти настрій. Містить шкідливі компоненти. Допомагає краще працювати і думати. Споживання великої кількості шоколаду збільшує вагу, впливає на стан здоров’я та шкіри. Регулярне вживання шоколаду здатне подовжити життя

Номер слайду 19

Музична скринька

Номер слайду 20

Рефлексія. Було цікаво. Потрібний матеріал. Було цікаво, але не все зрозуміло. Усе зрозуміло , але не цікаво.

pptx
Додав(-ла)
Акуленко Алла
Додано
23 березня 2020
Переглядів
2636
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку