Презентація до уроку " Зовнішність людини". Я досліджую світ. 3 клас.

Про матеріал

Презентація допоможе дослідити тему "Зовнішність людини". Точно передає матеріал підручника "Я досліджую світ" для 3 класу за редакцією І. Жаркової.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

ЗОВНІШНІСТЬ ЛЮДИНИЯ досліджую світ. 3 клас(За підручником І. Жаркової)

Номер слайду 2

У чому полягає неповторність кожної людини? Чим відрізняються між собою люди?Кожна людина особлива й неповторна. Люди відрізняються зовнішністю, характером, здібностями тощо. Перше, що помічають, зустрівшись із людиною, — її зовнішність. Зовнішність людини — це її обличчя, статура, одяг і певні особливості вигляду.

Номер слайду 3

Розгляньте малюнки. Визначте, що можна дізнатися про дітей з їхньої зовнішності. Поміркуйте, хто з дітей має привабливий зовнішній вигляд. Чому ви так уважаєте?Від того, який ти маєш зовнішній вигляд, залежить ставлення до тебе людей, які тебе оточують. Повагу та бажання спілкуватися викликає дбайливо одягнена, чиста, охайна людина.

Номер слайду 4

Розгляньте малюнки. Прочитайте й обговоріть поради, якихпотрібно дотримуватись, щоб мати охайну зовнішність. Дотримуйся правил особистої гігієни. Часто мий руки, щоденно приймай душ, мий волосся та вуха, зранку і ввечері чисть зуби, зрізуй і чисть нігті.

Номер слайду 5

Поради, якихпотрібно дотримуватись, щоб мати охайну зовнішність. Стеж за своєю зачіскою. Вона має бути такою, щоб за нею було легко доглядати, щоб волосся тобі не заважало. Стеж, щоб твій одяг завжди був чистим, випрасуваним та непошкодженими. Знявши одяг, вішай і складай його на своє місце.

Номер слайду 6

Поради, якихпотрібно дотримуватись, щоб мати охайну зовнішність. Доглядай за своїм взуттям. Щодня чисть його від бруду та пилу, за необхідності змащуй кремом. Якщо взуття намокло, то просуши його. Одягайся відповідно до погоди та виду діяльності. Одяг має бути різним для дому і школи, для буднів і святкових днів, для занять спортом та прогулянок. Перед тим, як вийти з дому, подивися у дзеркало й переконайся, що все із твоїм зовнішнім виглядом гаразд.

Номер слайду 7

Поради, якихпотрібно дотримуватись, щоб мати охайну зовнішність. Щоб до тебе ставилися з повагою і симпатією, стеж за своєю зовнішністю, будь охайною людиною.

Номер слайду 8

Для презентації використано: Матеріали підручника «Я ДОСЛІДЖУЮ СВІТ» для 3 класу (2 ч.) Тернопіль. Видавництво «Підручники і посібники». 2020 р. Авторський колектив:Ірина Жаркова, Лариса Мечник, Лілія Роговська, Лілія Пономарьова, Олександр Антонов. Графічні об’єкти: https://www.pngwing.com/uk/search?q=%D0%94%D1%96%D1%82%D0%B8

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, Презентації
НУШ
Додано
5 квітня
Переглядів
165
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку