Презентація до відкритого заняття з української літератури на тему "Література рідного краю.Творчість поетів-земляків"

Про матеріал

Презентація до відкритого заняття з української літератури на тему "Література рідного краю.творчість поетів-земляків". Містить відомості про склад літературної студії "Муза", що діє у місті Торецьку.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Літературна студія «Муза»

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Євген Іванович Седнєв Поет та прозаїк, володар літературної премії ім. В. Шутова, лауреат Міжнародної літературної премії імені поета-пісняра Михайла Матусовського. В його поезіях відчувається душевний світ та тепло, радість життя. На його честь названо вулицю у нашому рідному місті.

Номер слайду 4

Алла олександрівнадашкєєва Народилася й мешкає у Торецьку. За освітою дошкільний педагог. Народжені нею рядки хвилюють, радують, змушують замислитися. Вона завжди відкрита для людей, готова йти назустріч своїм слухачам.

Номер слайду 5

Володимир васильович карлов «Шахтар з душею поета». Народився у м. Дзержинську, де і проживає по теперішній час. Поезією захоплюється з юності. У його віршах багато душі, а це так важливо в наш такий бездуховний час.

Номер слайду 6

Світлана іванівна шемякіна Живе у Торецьку. Член Міжрегіонального союзу письменників. Автор п’яти поетичних збірок. Своїми поезіями змушує нас вдуматися в сенс кожного слова, нагадує нам, що життя прекрасне і воно триває, а поезія завжди буде її дзеркалом.

Номер слайду 7

Наталія володимирівнагусєва Народилася і живе у Торецьку, працює викладачем в Дон. ДКТУ. Її поезії, які вона пише з ранньої юності, належать до м’якої лірики, що притаманно жіночій душі.

Номер слайду 8

Любов Василівна Карнаухова Народилася в Краматорську. . Протягом сорока років працювала вчителем-словесником у Дзержинську. З 1997р. – керівник літературної студії при міській газеті «Дзержинський шахтар». Пише вірші й публіцистику.

pptx
Додано
7 квітня 2018
Переглядів
1379
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку