Презентація до виховної години "Йде Святий Миколай, ти добром його зустрічай"

Про матеріал

Презентація до виховної години "Йде Святий Миколай, ти добром його зустрічай".

Виховна година: «Йде Святий Миколай, ти добром його стрічай»

Мета: виховувати духовність, доброту, почуття милосердя, ввічливість, любов до ближніх; ознайомлювати учнів із народними традиціями; розвивати мислення й пізнавальні інтереси, вчити осмислено творити добро; виховувати людяність, доброзичливість.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

«Йде Святий Миколай, ти добром його стрічай»

Номер слайду 3

Правила добра. Щоб добрим чоловіком стати,Потрібно правила добра всім знати.1. Найперше з правил цих чудесних. Уміння бути добрим, чесним.

Номер слайду 4

2. А друге правило таке: Шануй ти маму й тата,Люби сестер, братів, людей,Добро сам будеш мати.

Номер слайду 5

3. А третє правило просте,Щоб мати серце золоте. Зла на людей ти не тримай,Учителів не забувай. Ці правила виконувати мусиш,Тоді закону доброти ти не порушиш.

Номер слайду 6

Гра “ З якої це казки ” Він звірят усіх лікує,Від халепи їх рятує,І зайчат, і мавпенят,Бегемотів і тигрят,Вилікує він за мить. Все, що в звірів заболить,Наш добрий лікар…

Номер слайду 7

Гра “ З якої це казки ” Сидить півник на печі,Їсть смачненькі калачі,Тут лисичка прибігає,Півника мерщій хапає. Біжить котик рятувати,В лиса півника забрати.

Номер слайду 8

Гра “ З якої це казки ” Вигнав дід козу із хати,Тай пішла вона блукати,В зайця хату відібрала. Всі козу ту виганяли. Рак козуню ущипнув —Зайцю хатку повернув.

Номер слайду 9

Гра “ З якої це казки ” Виріс цей хлопчина. З маленької деревини. У печі зміючку спік,Сам на дерево утік. Його гусятко врятувало —На крилечка свої узяло. Принесло до тата й мами,Частувалось пирогами.

Номер слайду 10

«Народний злотослів»Добро робити ніколи не … маєХто людям добра бажає, пізнотой і собі…Без доброго діла немає платять доброго…За добро добром… людей. Світ не без добрих … імені

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Сказав Мудрець:–  Живи, добро звершай!Та нагород за це не вимагай!Лише в добро і вищу правду віра. Людину відрізня від мавпи і від звіра. Хай оживає істина стара –Людина починається з добра.                                   Л. Забашта

pptx
Додано
5 листопада 2023
Переглядів
296
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку