Презентація до виховного проекту класу "Спорт - це сила"

Про матеріал
Презентація до виховного проекту класу "Спорт - це сила". Містить тему, завдання, результати від проекту.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виховний проєкт «Спорт – це сила!»

Номер слайду 2

Основна мета проєкту:– пізнання та усвідомлення молоддю необхідності підтримки і зміцнення власного здоров’я, усвідомлення важливості спорту в житті людини;- сприяти створенню позитивної емоційної атмосфери в класі;– сформувати толерантне відношення до однокласників та до оточуючих людей;– переконати батьків та учнів класу у необхідності обговорення та вирішення у родині проблеми куріння дитини, впливу алкоголю. Проект спрямований на формування і закріплення в свідомості молодих людей навичок здорового способу життя, від яких в подальшому буде залежати реальний спосіб життя, сприяє найкращому розкриттю потенціалу особистості.

Номер слайду 3

Завдання у нас такі:привернути увагу шкільної громади до проблем збереження здоров'я;- залучити учнів до відвертості розмови про здоров’я, та до активної співпраці;- сформувати основні правила здорового способу життя;-залучити учнів до активного заняття спортом.

Номер слайду 4

Учасники проєкту: Учні закладу освіти,учні 9 класу,батьки,вчителі.

Номер слайду 5

План реалізації проєкту: Місяць Назва реалізації проекту. Вересень Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід. Challenge Fest. Жовтень Шкільні туристичні змагання «Вище. Швидше. Сильніше»Листопад Круглий стіл «Як спорт впливає на здоров”я людини?»Грудень Складання буклетів «Спорт – це сила!»Січень Випуск газети «Рекомендації до розпорядку дня», змагання з шашок, шахів між 5-9 класами. Лютий Флешмоб «Весела перерва»Березень Свято в класі «Рух – це життя»Квітень Взяти участь у конкурсі «Сокіл(«Джура»)»

Номер слайду 6

«Сьогодні - Джурята, а завтра – солдати!»Спорт – це невід*ємна частина життя нашого 9 класу, тому з року в рік найкращі спортсмени беруть участь у цьому конкурсі.

Номер слайду 7

"Спорт - здоров'я, спорт - це сила, він дає всім дітям крила"

Номер слайду 8

Challenge Fest

Номер слайду 9

Чи є в нас результат?

pptx
Додано
10 лютого 2021
Переглядів
1131
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку