За всю історію існування людини харчування завжди було і
залишається найсуттєвішим чинником, який здійснює постійний
вплив на її здоров'я. Різке погіршення екологічної ситуації,
вплинуло на якісний склад харчових продуктів.
Питання екологічної безпеки харчових продуктів, вплив стану
довкілля на їх якість та проблеми наслідків їх забруднення на
даний час є актуальними практично в усіх країнах світу та в місті
Красилові зокрема. *не вирощувати харчові продукти біля автомагістралей і
*залізниць;
*віддавати перевагу добривам органічного походження;
* посилити контроль з боку держави на різних етапах
виробництва;
*збільшити штрафи власникам заводів і підприємств, які не
дотримуються правил переробки відходів;
* розробки з комплексного використання сировини й
*безвідходної переробки.