Презентація. "Фізична складова здоров'я"

Про матеріал
Урок узагальнення знань і умінь учнів з теми "Фізична складова здоров'я" ( для учнів 5 - 6 класів)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Фізична складова здоров’я Старт

Номер слайду 2

10203040501020304050102030405010203040501020304050«Здоровя і харчування»«Профілактика інфекційних захворювань»«Особиста гігієна»«збалансоване харчування. »«наслідки неправиль. Ного харчування»Вправа «Термінатор»Вихід style.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacity

Номер слайду 3

«Здоровя і харчування»101-Б; 2-А.

Номер слайду 4

20 Енергетики викликають підвищений артеріальний тиск і тахікардію.«Здоровя і харчування»Які порушення харчування у Антіна?

Номер слайду 5

30; «Здоровя і харчування»Що ви можете порадити Аліні?

Номер слайду 6

40«Здоровя і харчування »Потреби: корисна їжа, повітря, друзі, сімя. Гіппократ : «Ми — те, що ми їмо».

Номер слайду 7

їжа впливає на наш фізичний стан , інтелектуальне , емоційне і соціальне благополуччя. 50«Здоровя і харчування»Поміркуйте й поясніть чому люди мають їсти?

Номер слайду 8

«Збалансоване харчування»10 Здоров'я

Номер слайду 9

Уживання щодня різноманітних продуктів20«Збалансоване харчування»Різноманітність харчування-

Номер слайду 10

30 Помірність харчування«Збалансоване харчування »Калорійність щоденного меню не повинна перевищувати щоденних енергетичних витрат

Номер слайду 11

40 Збалансованість -це. Правильне співвідношення всіх дібраних продуктів для щоденного споживання«Збалансоване харчування »

Номер слайду 12

50 Розкладіть у відповідні рівніМакарони, хліб; огірок, капуста,яблуко, банан; риба, ряжанка, сир,яйця; морзиво, тістечко«Збалансоване харчування»

Номер слайду 13

«Наслідки неправильного харчування»10 Хвороба Розгадай ребус

Номер слайду 14

20 Йододефіцит«Наслідки неправильного харчування»Розлади здоров'я, пов'язані з дефіцитом йоду в організмі назтвають

Номер слайду 15

30« Наслідки неправильного харчування»Продукти, які містять йодморська риба морська капуста креветки, сіль

Номер слайду 16

Продукти з минулим терміном придатності; отруйні гриби, ягоди… 40«Наслідки неправильного харчування»За яких умов продукти можуть спричинити харчові отруєння ?

Номер слайду 17

50«Наслідки неправильного харчування»Йогурт Оберіть упаковку, на якій зазначені всі обов’язкові відомості

Номер слайду 18

Гігієна «Особиста гігієна »10 Відгадай ребус

Номер слайду 19

Гігієна одягу, помешкання, взуття, догляд за волоссям, шкірою.20«Особиста гігієна»Назви складові особистої гігієни

Номер слайду 20

30 Назвіть ситуації, коли на руки може потрапити інфекція?С«Особиста гігієна»

Номер слайду 21

Карієс40«Особиста гігієна»Кислота руйнує емаль зубів і спричиняє

Номер слайду 22

Емаль, коронка,пульпа, шийка, ясна дентин50«Особиста гігієна»

Номер слайду 23

10 Щеплення, здоровий спосіб життя, дотримання правил. « Профілактика інфекційних захворювань»

Номер слайду 24

20Інфекційні захворювання. Хвороби, які передаються від людини до людини. Профілактика інфекційних хвороб

Номер слайду 25

Коли хвороба не виходить за межі країни30 Епідемія. Профілактика інфекційних хвороб

Номер слайду 26

40 Пандемія Профілактика інфекційних хвороб. Коли хвороба поширюється на інші країни та континенти наступає

Номер слайду 27

50 Факт 2 і 3 твердження. Профілактика інфекційних хвороб

pptx
Додано
24 лютого
Переглядів
106
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку