Презентація "Герої не вмирають"

Про матеріал

Презентація "Герої не вмирають". Можна використати під час проведення виховних годин, позакласних заходів присвячених Небесній сотні та подіям Революції Гідності. Містить фото, вірші. Вічна шана та поклон до землі, тим, хто загинув за країну свою.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Герої не вмирають

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Тетяна Домашенко «Небесна сотня воїнів Майдану»Небесна сотня воїнів Христа. З мечем Архистратига Михаїла,З молитвою за волю на устах. У вічність із Майдану відлетіла,Небесна Сотня воїнів святихІ душу, й тіло склали за Свободу,За розбрат нації взяли на себе гріх,Освячені любов’ю до народу.Їх імена у небі голубім. Золотосяйним променем палають,І над устами Гімн співають. Вся України – Мати над Хрестом,Їй серце меч прошив нестерпним болем,У душу увірвався напролом,Сльоза пече й пече кривавим морем.

Номер слайду 5

Цвіт нації узято на приціл,Все нових кілерів злочинець-кат шукає,Щоб ми не чули крику породіль,У зав’язі невинний цвіт вбиває. О мій народе, мученик святий,У вічності хвилиною мовчанняІ Час, і Простір вмить перехрестив. У серці матері молитвою прощання. Покров Небесний в зорях золотих,І “Ще не вмерла…” над Майданом лине-Молитвою сердець усіх святих. Творець Всевишній славить Україну.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Небесна Сотня – То в серцях вогонь. Він гаряче палав за Україну. Віднині тихим співом заспокой. Ти, земле рідная,Свою дитину. Пташиним співом,Шелестом трави. Блакитним небом,Золотим колоссям. Останній раз,Як мати, пригорни. Чоло високе. В обрамку волосся. Небесній СотніШана й молитви,За чисті душі,Що злетіли в небо.Їм шлях високий. Боже, освіти.І в мирі, Господи,Прийми до Себе.r

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

А сотню вже зустріли небеса…Летіли легко, хоч Майдан ридав…І з кров’ю перемішана сльоза…А батько сина ще не відпускав…Й заплакав Бог, побачивши загін – Спереду – сотник, молодий, вродливий, І юний хлопчик в касці голубій, І вчитель літній – сивий-сивий…І рани їхні вже не їм болять, Жовто-блакитний стяг покрив їм тіло Як крила ангела, злітаючи назад, Небесна сотня в вирій полетіла…ppt_xxshearppt_x

Номер слайду 14

Номер слайду 15

pptx
Додано
27 червня 2018
Переглядів
5533
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку