Презентація: " Графічний редактор Adobe Photoshop"

Про матеріал
Творчість скрізь і всюди! Тепер це стосується Графічного редактора Adobe Photoshop. Дуже зручний та простий у використанні.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вишнівський центр творчості дітей та юнацтва. Презентація на тему:  Графічний редактор Adobe Photoshop Керівник фотогуртка: Терещенко Н. Ю.

Номер слайду 2

Adobe Photoshop. Творчість скрізь і всюди. Відтепер це стосується й Photoshop.

Номер слайду 3

Adobe Photoshop — графічний редактор, розроблений і поширюваний фірмою Adobe Systems. Цей продукт є лідером ринку в галузі комерційних засобів редагування растрових зображень і найвідомішим продуктом фірми Adobe. Часто цю програму називають просто Photoshop (Фотошоп).

Номер слайду 4

Photoshop головним чином призначений для редагування цифрових фотографій та створення растрової графіки. Особливості Adobe Photoshop полягають у багатому інструментарії для операції створення і обробки зображень, високій якості обробки графічних зображень. За допомогою наборів інструментів, таких як Кисть (Paintbrush), Аэрограф (Airbrush), Перо (Pen) и Карандаш (Pencil),можно малювать та розмальовувати зображення. Всі перераховані інструменти дають можливість настройки цілого ряду параметрів:ширини мазка, ступені розмивання крайок, жорсткості та м’якості.

Номер слайду 5

Photoshop підтримує так звані шари — прозорі області зображення, на яких розміщуються елементи фотомонтажу, текст, геометричні фігури. Кожен шар незалежен від інших, що дає можливість змінювати ступінь його прозорості і редагувати. Не руйнуючи інші шари цифрових зображень.

Номер слайду 6

ОсобливостіPhotoshop тісно пов'язаний з іншими програмами для обробки медіафайлів, анімації та іншої творчості. Він може використовуватися для створення професійних DVD, забезпечує засоби нелінійного монтажу і створення таких спецефектів, як фони, текстури і т. д. для телебачення, кінематографу і всесвітньої павутини. Для імітації руху в Photoshop можна створювати кадри мультиплікації, використовуючи шари зображення. Можна створювати відеозображення, засновані на одній з багатьох заданих піксельних пропорцій.Є функція Photomerge, яка полягає у автоматичному створенні панорами з кількох зображень, що мають спільні елементи.

Номер слайду 7

У програмі Adobe Photoshop Extended сучасних версій (CS4, CS5, CC) можна відкривати і працювати з 3 D-файлами. Photoshop підтримує такі формати файлів 3 D: U3 D, 3 DS, OBJ, KMZ і DAE. Можливо використовувати тривимірні файли для впровадження в двовимірне фото. Доступні деякі операції для обробки 3 D-моделі як робота з каркасами, вибір матеріалів з текстурних карт, налаштування світла. Також можна створювати написи на 3 D-об'єкті, обертати моделі, змінювати їх розмір і положення в просторі. Програма включає в себе також команди з перетворення плоских фотографій в тривимірні об'єкти певної форми, такі як, наприклад, банка, піраміда, циліндр, сфера, конус та ін. ОсобливостіPhotoshop підтримує файли DICOM (Digital Imaging and Communications in Medicine) — цифрові зображення і комунікації в медицині.

Номер слайду 8

Висновки є лідером ринку в галузі комерційних засобів редагування растрових зображень і найвідомішим продуктом фірми Adobe. Вивчення фотографії сприяє розвитку пізнавальних інтересів вихованців; творчого мислення; підвищенню інтересу до предмета, має практичну спрямованість, оскільки отримання дітьми знань в області фотографії, інформаційних технологій і практичних навичок роботи з графічною інформацією є складовим елементом загальної інформаційної культури сучасної людини, слугує основою для подальшого зростання професійної майстерності.

Номер слайду 9

Підводимо Підсумки

Номер слайду 10

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛВікіпедія. Вільна енціклопедія. https://uk.wikipedia.org/wiki/Adobe_Photoshop 2. Мартин Ивнинг. Adobe Photoshop CS5 для фотографов. – П.: Русская Редакция, 2011.- 768 с.3. Скотт Келби. Adobe Photoshop CS5 : справочник по цифровой фотографии. – М.: Вильямс, 2011.-400 с.4. https://www.youtube.com/watch?v=4 E8sr4 QS7 OI

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Майстер-класи
Додано
20 травня 2020
Переглядів
2585
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку