Презентація "Групи тварин" для закріплення знань учнів з теми «Тварини. Різноманітність тварин»

Про матеріал
Презентація "Групи тварин" для закріплення знань з теми "Тварини. Різноманітність тварин" з предмету "Я досліджую світ" у 3 класі
Зміст слайдів
Номер слайду 1

СВІТ ТВАРИН

Номер слайду 2

КОМАХИ мають шість ніг

Номер слайду 3

Цікаво про КОМАХ Богомол — єдина комаха, яка може повертати голову. Найбільший нічний метелик у світі — Attacus Altas. При розмаху крил в 30 см його часто помилково приймають за птаха.

Номер слайду 4

Рибиживуть у водоймах

Номер слайду 5

Цікаво про риб Найнебезпечніші серед прісноводних риб — піраньї . Анабас, або риба-повзун, що мешкає в Південній Азії, — єдина риба, що виходить на сушу і навіть вилазить на дерева

Номер слайду 6

земноводніживуть і на суші, і у воді

Номер слайду 7

Цікаво про земноводних Найбільша тварина із земноводних — велетенська саламандра, вона сягає у довжину два метри, з масою до сімдесяти кілограмів. Вона проживає у водоймах Східного Китаю.Існує гавкаюча квакша, яка видає звуки, які схожі на гавкання. Схожі звукові ефекти створюються горловими мішками, які роздуваються настільки, що розміри тварини подвоюються.

Номер слайду 8

плазунирухаються «плазуючи»

Номер слайду 9

Цікаво про плазунів Рептилії є одними з найбільш довгоживучих видів на планеті. Наприклад, великі черепахи, такі, як черепаха Альдабра може жити протягом більше 150 років. Найдовша змія у світі — сітчастий пітон, який може перевищувати 10 метрів у довжину.

Номер слайду 10

птахи. Тіло вкрите пір`ям

Номер слайду 11

Цікаво про птахів Велика рогата сова може повертати голову на 270 градусів. Крім того, тільки сови можуть розрізняти блакитний колір.Імператорський пінгвін може голодувати до 9 тижнів під час висиджування яйця і виносити холод до -60 С.

Номер слайду 12

звірімалят годують молоком

Номер слайду 13

Цікаво про звірів Кажан єдиний ссавець, який може літати. Бегемоти можуть бігти швидше, ніж люди.

Номер слайду 14

Дякую за увагу!

pptx
Додано
27 грудня 2022
Переглядів
801
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку