Презентація.«Ігри, що сприяють гарному настрою»

Про матеріал
Розвиваючі ігри для дітей - це своєрідний метод пізнання світу, суть яких полягає в тому, щоб знайти рішення тієї чи іншої ситуації. За допомогою таких ігор можна розвинути в дитині такі навички, як швидка реакція або вміння концентрувати увагу... Гра для дитини — природний процес, від якого діти отримують задоволення та завдяки якому пізнають світ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Видумуй, пробуй, твори!Розум, фантазію прояви!Активним і уважним будьІ про кмітливість не забудь!

Номер слайду 2

..гри, що сп..ия..ть г..рн..му ..аст..ою.

Номер слайду 3

Ігри, що сприяють гарному настрою.

Номер слайду 4

Рухливі ігри

Номер слайду 5

Навчальні ігри

Номер слайду 6

Розумові та народні ігри

Номер слайду 7

Театральні ігри

Номер слайду 8

Рольові ігри

Номер слайду 9

Грайся

Номер слайду 10

«Мозковий штурм»Який у вас сьогодні настрій? А який був учора?Що таке настрій?Який буває настрій?Від чого залежить настрій?Що потрібно робити, щоб у вас був гарний настрій?

Номер слайду 11

Страх. Сором

Номер слайду 12

Сміх. Подив

Номер слайду 13

Образа. Нудьга

Номер слайду 14

Щастя

Номер слайду 15

А. Грицаюк «Друзі». У малої Марусі,Десь пропали друзі,Де вони поділись,Вчора посварились. А сьогодні їх немає,Вона бігає, шукає,Нудьга геть її обсіла,Що ж вона не так зробила. Бігає по лузі,Де ви, мої, друзі,Годі вже ховатись,Хочу з вами гратись.

Номер слайду 16

Може завинила,Так я ж не хотіла,Ось вам лялька нова,Не промовлю й слова. Будемо разом гратись,У ставку купатись,Новий м’ячик скаче,А дівчинка плаче. Збіглися тут друзі,Радість у Марусі,Сміх всюди лунає,Дружба силу має.

Номер слайду 17

Мир миром,Пироги з сиром,Вареники в маслі, Ми – дружечки красні. Мирилка летіла, На плече сіла,Сказала тихенько: Миріться швиденько!Мирилки

Номер слайду 18

Повторення правил «чесної гри». Виконання правил гри обов’язкове для кожного. Розподіляючи ролі та іграшки, пам’ятайте не лише про себе, але й про інших дітей. Вигравай красиво: радій так, щоб не образити інших. Програвай достойно: не сердись, не плач, не дратуйся, не звинувачуй інших у своєму програші.

Номер слайду 19

Гра «Будь ласка»Встаньте з-за парт, будь ласка. Присядьте. Підніміть праву руку вгору. Підніміть дві руки вгору, будь ласка. Опустіть руки, будь ласка. Погляньте на свого сусіда, будь ласка. Покажіть йому язика. Посміхніться, будь ласка. Молодці! Сідайте за свої місця. Сідайте за свої місця, будь ласка.

Номер слайду 20

«Якщо дитина бігає та грається, то їй здоров’я посміхається»

Номер слайду 21

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Виховна робота
Додано
12 вересня 2022
Переглядів
658
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку