Презентація "Імідж ділової жінки"

Про матеріал

Презентація "Імідж ділової жінки" до предмету "Ділова етика і культура спілкування".

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виконали:члени гуртка “Естет”. Керівник: викладач. Сєргєєва Олена Анатоліївна. ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЗАПОРІЗЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ»ІМІДЖ ДІЛОВОЇ ЖІНКИм. Запоріжжя - 2018

Номер слайду 2

Що таке іміджІмідж (від лат. imago - образ, вид) - зовнішній образ, створюваний суб'єктом, з метою викликати певне враження, думку, ставлення у інших.

Номер слайду 3

ВзуттяІМІДЖСтиль. Зачіска. Макіяж. Поведінка. Одяг

Номер слайду 4

Одяг. Взимку (темні): чорний; сірий; синій; вишневий; бордо. Навесні і влітку (світлі): беж;сірувато-бежевий,карамель. Кольори одягу повинні бути:

Номер слайду 5

СукніСукні можна носити з піджаком, якщо кольори стилі і тканини узгоджуються. Ідеальним варіантом стане суворе, консервативне плаття, яке, підкреслить жіночність і фігуру леді.

Номер слайду 6

Блузки. Блузка може бути кольоровою або однотонною і комбінуватися з шарфиком або скромним намистом. Блузки без рукавівне підходять під діловий стиль, але короткий рукав прийнятний в більшості випадків.

Номер слайду 7

Кращий варіант - класичний стильний діловий костюм. Частини костюма повинні легко комбінуватися з піджаками або спідницями від інших костюмів. Костюм повинен сидіти злегка вільно. Костюми

Номер слайду 8

СпідниціПрийнятна довжина спідниці - трохи вище коліна. Спідниці можуть бути прямими, розкльошонними або плісированними, із застібкою ззаду чи збоку. Найкраще вибирати однотонні кольори: чорний, білий, бежевий, коричневий, темно-синій, сірий.

Номер слайду 9

Не повинна справляти враження легковажності або романтичності. Вона повинна бути гладкою, щоб справляти враження стабільності і консерватизму. Зачіска. Локони не повинні недбало вибиватися з укладання. На волоссі не повинно бути помітно присутність гелю і лаку.

Номер слайду 10

Найбільш вірний варіант – туфлі-човники з невеликим каблуком (1; 1,5 дюйма заввишки). Сандалії занадто несерйозні. Зверніть увагу на поєднання кольорів взуття і одягу. Натуральна шкіра забезпечить комфорт. Уникайте білих і модних кольорів, щоб не привертати увагу. Взуття

Номер слайду 11

Краще підбирати строгі і невеликі – золоті сережки класичного стилю, нитка перлів, годинник суворої лаконічної форми, бажано відомої фірми. Не варто надягати на роботу великі браслети, об’ємні сережки і великі персні. Прикраси

Номер слайду 12

Макіяж повинен бути ненав'язливим, естетичним і близьким до природного. Макіяж. Не рекомендовано використовувати занадто яскраві кольори помади, тіней та іншої косметики.

Номер слайду 13

не рекомендується рекомендується. Рекомендаціїкороткі спідниці;облягаючі блузки;туфлі на високій платформі;спідниці без колготок;шльопанцітональний крем,блиск для губ,туш для вій,легка туалетна водатемні мокасини або чорні «човники» підійдуть для «змінного взуття».

Номер слайду 14

Формуючи свій діловий імідж і склавши докупи всі компоненти зовнішнього вигляду, важливо пам'ятати про те, що стриманим і діловим повинен бути не тільки зовнішній вигляд, але і поведінка. Поведінка

Номер слайду 15

в. ИСНОВОК Імідж — один із головних елементів, що визначає успішність ділової людини. Уміння одягатися - це наука і мистецтво, і цьому мистецтву треба вчитися. Тож і ми, учениці ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище», отримуючи знання з професії «Адміністратор», як і всі українські ділові жінки, намагаємося виглядати стильно, бо розуміємо, що для ділової жінки це вміння найбільш важливе, адже від того, яке враження справляє ділова жінка, залежить ставлення відвідувачів, клієнтів, співробітників і партнерів до неї самої і до установи в цілому.

Номер слайду 16

Використана література. Дякуємо за увагу!1. Тимошенко НЛ. Одяг ділової людини // Політика і час. — 2000. — № 1-2.2. Палеха Ю. Іміджологія: Навчальний посібник/ Юрій Палеха,; За заг. ред. З. І. Тимошенко; Європейський ун-т. - К.: Вид-во Європейського ун-ту, 2004, 2005. - 322 с.3. Фотографії з сайту [Електронний ресурс ]. - Режим доступу:https://www.google.com.ua/search?q=%D0%BE%D0%B4%D1%8 F%D0%B3+%D0%B4%D1%96%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%97+%D0%B6%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%B8&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ah. UKEwi. Cpou. Zj9 La. Ah. VHax. QKHVah. Dg. YQ_AUICig. B&biw=1920&bih=925

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Сліпцова Катерина
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Рогозняк Валентина Танасіївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
zip
Пов’язані теми
Етика, Матеріали до уроків
Додано
26 квітня 2019
Переглядів
8418
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку