Презентація "Капуста як елемент - здорового харчування"

Про матеріал
навчальна (дидактична) - забезпечити засвоєння учнями види, хімічний склад і харчову цінність капустяних та цибулевих овочів, вимог до якості овочів, механічну кулінарну обробку, умови зберігання та використання овочів; закріпити вміння розрахунку відсотку відходів; розвивальна - розвиток технологічного мислення, фантазії, уяви, творчого та самостійного підходу до засвоєння нових знань; виховна - виховувати почуття відповідальності, прагнення до успіху, естетичного смаку; підвищення інтересу до обраної професії; закріплення навичок колективної діяльності.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Капуста як елемент - здорового харчування. Майстер в/н Романкова І. А. Тема уроку:

Номер слайду 2

навчальна (дидактична) - забезпечити засвоєння учнями види, хімічний склад і харчову цінність капустяних та цибулевих овочів, вимог до якості овочів, механічну кулінарну обробку, умови зберігання та використання овочів; закріпити вміння розрахунку відсотку відходів;розвивальна - розвиток технологічного мислення, фантазії, уяви, творчого та самостійного підходу до засвоєння нових знань;виховна - виховувати почуття відповідальності, прагнення до успіху, естетичного смаку; підвищення інтересу до обраної професії; закріплення навичок колективної діяльності. Мета уроку

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Номер слайду 32

Номер слайду 33

pptx
Додано
25 березня
Переглядів
55
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку