Презентація "Карта – пам’яті «Освіта в умовах сьогодення»"

Про матеріал
Карта – пам’яті «Освіта в умовах сьогодення» Найцінніше, що ми маємо – це наше життя! Тому в умовах війни освітній процес здійснюється ДИСТАНЦІЙНО. Освітній процес здійснюється з використанням сервісів: CLASSROOM, ZOOM, MEET, ВСЕОСВІТА, Moodle.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Карта – пам’яті «Освіта в умовах сьогодення»

Номер слайду 2

1. Навчаючись дистанційно, потрібно пам’ятати та відповідально ставитися до свого здоров’я: не порушувати санітарно – гігієнічні вимогищодо природного освітлення та робочої пози за комп’ютером.

Номер слайду 3

2. Подбайте про свою кібербезпеку:відповідально і свідомо споживайте інформацію,щоб не наразити себе на небезпеку. Захисти свою поштову скриньку, не відкривай файли не переконавшись у їх походженні, убезпеч свої дані від викрадення.3. Під час сигналу «Повітряна тривога», пожежна або інша небезпека потрібно НЕ ПАНІКУВАТИ, ПРИПИНИТИ НАВЧАННЯ,ПО МОЖЛИВОСТІ ОЦІНИТИ СИТУАЦІЮ,ВЗЯТИ ЗАЗДАЛЕГІТЬ ПРИГОТОВАНИЙ РЮКЗАК БЕЗПЕКИЗ ДОКУМЕНТАМИ Й НЕОБХІДНИМИ РЕЧАМИ І НЕГАЙНО РУХАТИСЯ ДО УКРИТТЯ.

Номер слайду 4

1. Найцінніше, що ми маємо – це наше життя! Тому в умовах війни освітній процес здійснюється ДИСТАНЦІЙНО.2. Освітній процес здійснюється з використанням сервісів: CLASSROOM, ZOOM, MEET, ВСЕОСВІТА, Moodle.

Номер слайду 5

3. Пари розпочинаються відповідно до розкладу.4. Спілкування відбувається у месенджерах та вайбер групах.5. Розміщення завдань і рекомендацій на сайті закладу.

Номер слайду 6

6. Спілкування в телефонному режимі. Листування через електронну пошту.7. Під час синхронної роботи (відеоконференції) спілкуємося тільки з увімкненими камерами, але вимкненими мікрофонами, усі відповідають за порядком.

Номер слайду 7

8. Підготуй все необхідне до заняття. Перевір справність та рівень зарядки гаджета.9. Перед початком заняття приведи себе до ладу!Одягайся доречно!Навіть якщо плануєш працювати із вимкненою камерою.

Номер слайду 8

10. Щоб гарно засвоїти нові знання, потрібно бути у гарному настрої!Краща прикраса життя — гарний настрій. Олексій Батиевский

Номер слайду 9

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
16 січня
Переглядів
89
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку