Презентація" Ключниця з фанери"

Про матеріал

Поглибити знання учнів з теми «Обробка ДВП та фанери», навчити прийомам пиляння деревини і фанери, ознайомити з послідовністю виготовлення ключниці;

розвивати вміння та навички по обробці деревини і фанери, уважність у роботі, творче мислення;виховувати почуття відповідальності, культуру праці.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок трудового навчання 7клас Ключниця з фанери Підготувала: вчитель трудового навчання Липівської ЗОШ I-III ступенів Метліна Оксана Вікторівна

Номер слайду 2

Мета: поглибити знання учнів з теми «Обробка ДВП та фанери», навчити прийомам пиляння деревини і фанери, ознайомити з послідовністю виготовлення ключниці; розвивати вміння та навички по обробці деревини і фанери, уважність у роботі, творче мислення;виховувати почуття відповідальності, культуру праці.

Номер слайду 3

Моделі-аналоги

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Практична робота. Виготовлення ключниці з фанери

Номер слайду 9

Інструменти та матеріали:фанера, папір, клей,штангенциркуль, шурупи-гаки, саморізи, дрібні гачки

Номер слайду 10

Послідовність виготовлення ключниціНа шматку фанери  креслять коло, а потім краї  рівняють  за допомогою штангенциркуля. До кола прикріплюють прямокутник, з якого роблять шток і зубці ключа.

Номер слайду 11

Краї вирізують лобзиком і зачищають наждачним папером. Потім основу обклеюють папером або фарбують. Краї паперу загортають і підрізають лезом.

Номер слайду 12

Щоб ключниця трималася в горизонтальному положенні, за шток кріплять 2  шурупа-гака. З переду на основу кріпимо кілька гачків.

Номер слайду 13

Дякую за увагу!

pptx
Додано
9 серпня 2018
Переглядів
3309
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку