Презентація "Технологія виготовлення ключниці"

Про матеріал

Мета: поглибити знання учнів з теми «Обробка ДВП та фанери», навчити прийомам пиляння деревини і фанери, ознайомити з послідовністю виготовлення ключниці;

розвивати вміння та навички по обробці деревини і фанери, уважність у роботі, творче мислення;

виховувати почуття відповідальності, культуру праці.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок трудового навчання 7клас Технологія виготовлення ключниці Підготувала: вчитель трудового навчання Липівської ЗОШ I-III ступенів Метліна Оксана Вікторівна

Номер слайду 2

Мета: поглибити знання учнів з теми «Обробка ДВП та фанери», навчити прийомам пиляння деревини і фанери, ознайомити з послідовністю виготовлення ключниці; розвивати вміння та навички по обробці деревини і фанери, уважність у роботі, творче мислення;виховувати почуття відповідальності, культуру праці.

Номер слайду 3

Моделі-аналоги

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Практична робота. Виготовлення ключниці з фанери

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Інструменти та матеріали:фанера, лобзик, дриль, наждачний папір, олівець, лінійка, клей ПВА.

Номер слайду 11

Послідовність виготовлення ключниці1. Взяти два листи фанери і збити їх. На верхньому намалювати будиночок і фігурки. Можна скористатися шаблоном або ж кожен учень може намалювати фігурку для себе.2. Лобзиком випиляти будиночок. Відокремити другий шар фанери і випиляти у ньому фігурки людей. Зверніть увагу, що низ фігурки має трохи виступати за контури будиночка. Це зроблено для того, щоб було зручніше вішати і знімати ключі.3. Зачистити наждачним папером крайки фігурок і будиночка. Пофарбувати або полакувати їх.

Номер слайду 12

4. Верхню частину будиночка приклеїти до нижньої. Зверху просвердли маленький отвір для кріплення на стіну.5. Внизу кожної фігурки також просвердлити отвір, щоб причепити ключі.6. Кріпимо вироб до стіни.

Номер слайду 13

Дякую за увагу!

pptx
Додано
13 серпня 2018
Переглядів
5905
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку