Презентація книг Нестайко Всеволода Зіновійовича

Про матеріал

Книги В.Нестайка

перекладено двадцятьма мовами світу, в тому числі англійською, німецькою, французькою, іспанською, російською, арабською, бенгалі, угорською, румунською, болгарською, словацькою та іншими.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація книг Нестайко Всеволода Зіновійовича. Підготувала бібліотекар Ямпільської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 Мороз Оксана Василівна

Номер слайду 2

Книги В. Нестайка перекладено двадцятьма мовами світу, в тому числі англійською, німецькою, французькою, іспанською, російською, арабською, бенгалі, угорською, румунською, болгарською, словацькою та іншими.

Номер слайду 3

У цій книжці юні читачі познайомляться з відомими повістями Всеволода Нестайка «Таємниця Віті Зайчика» і «Пригоди Грицька Половинки» про школярів, їхні веселі та дивовижні пригоди, дружбу, виховання характерів. Для молодшого та середнього шкільного віку.

Номер слайду 4

Крім казок, що вже відомі багатьом поколінням читачів, до книги увійшла нова казка Всеволода Нестайко «В Країні Місячних Зайчиків», у якій, поряд із старим знайомим – паном Мороком, діють нові герої, що попали у досить скрутні обставини.

Номер слайду 5

До збірки увійшли три повісті: «Таємниця Віті Зайчика», Чарівний талісман» і «Повість про те, як школярі побували в доісторичному часі і чим це закінчилося». У цих творах ідеться про шкільне життя, про справжню дружбу, захопливі пригоди й дивовижні події, учасниками яких стають школярі. З притаманною йому майстерністю, щирістю, глибиною автор описує непрості стосунки дітей з дорослими, уміння своїх героїв знаходити вихід зі складних ситуацій. Як і завжди, у творах Всеволода Нестайка немає місця тузі, зневірі, журбі; натомість читачів приваблює гумор, самовідданість, оптимізм героїв, віра у здійснення мрій. Для дітей молодшого середнього шкільного віку.

Номер слайду 6

До цієї збірки Всеволода Нестайка увійшли його відомі повісті «Одиниця з обманом» і «П'ятірка з хвостиком» (у новій авторській редакції), а також повість «Супер «Б» з «фрикадельками». У них вирує шкільне життя з його радощами і прикрощами, веселими і сумними подіями. Героям цих повістей — школярам середніх класів — притаманні найкращі людські якості: щирість і відданість, здатність до співчуття і самопожертви, готовність прийти на допомогу і вміння дружити. Для дітей молодшого та середнього шкільного віку.

Номер слайду 7

Використані джерела:http://iknigi.net/avtor-vsevolod-nestayko/http://iknigi.net/avtor-vsevolod-nestayko/48930-charvniy-talsman-zbrnik-vsevolod-nestayko.html

pptx
Додано
26 листопада 2018
Переглядів
2451
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку