Презентація " Книга про мене"

Про матеріал
“Книга про мене” з елементами портфоліо – це сучасний ефективний засіб для спільної роботи учнів, вчителів та батьків над формуванням позитивних рис характеру особистості, яка розвивається.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Книга про мене» як засіб формування успішної особистостіДмитренко Л. В.вчитель початкових класів. Запорізької гімназії №93

Номер слайду 2

“Книга про мене” з елементами портфоліо – це сучасний ефективний засіб для спільної роботи учнів, вчителів та батьків над формуванням позитивних рис характеру особистості, яка розвивається.

Номер слайду 3

“Книга про мене” з елементами портфоліо орінтоване як на результат, так і на процес, що дає змогу вчителю фіксувати динаміку особистісного зростання школяра й покликане допомогти учню початкової школи навчитися: сприймати і розуміти себе та інших людей, адекватно оцінювати свої та чужі чесноти і недолікиусвідомлювати свої почуття, причини й наслідки своєї поведінки, бачити мету своєї діяльності й будувати життєві планишукати та знаходити в складних ситуаціях сили в собі, брати на себе відповідальність за своє життя, самостійно робити вибір, тобто потреби в самовдосконаленні та особистісному зростаннібрати до уваги почуття та думки іншої людини, тобто формування відчуття компетентності, якісно нового рівня поведінки та діяльності

Номер слайду 4

“Книга про мене” – це твоя власна скарбничка,Папка, анкета, досьє невеличке. Ти будешь навчатися, кращим ставати,До успіхів разом із ним прямувати.Із книгою знає свої переваги,Тому розвиваєшся, маєш наснагу. З книгою легше тобі планувати,Прагнути знань і мети досягати. Щоб справжніх висот у житті досягти,Ти успіхів книгу собі заведи!Який ти? Розумний? Допитливий? Добрий?Умієш співати? Спортивний? Хоробрий?Чи ти наполегливий? Впевнений, може?Ще ні? – Не засмучуйся! Ти усе зможеш!

Номер слайду 5

РОЗДІЛИ “КНИГИ ПРО МЕНЕ”

Номер слайду 6

Подорож цікавими сторінками …. Матеріали “Книги про мене” починаються зі звернення вчителя до дитини, висловлювання віри в кожного школяра. Розповідь про автора книги пишуть батьки у формі твору. В “Книзі про мене” зібрані творчі роботи дітей та батьків (твори, малюнки, проекти, анкети, паперові поробки). Книга прикрашена фотографіями дитини, її родини та друзів, а також класними фото-колажами. Це не тільки папка спогадів, а й папка досягнень, де зібрані звіти винагород. Учень аналізує свої досягнення в конкурсах, змаганнях, олімпіадах і таким чином дізнається про свої сильні та слабкі сторони, вчиться критично мислити , оцінювати себе, ставити перед собою мету й досягати її.

Номер слайду 7

1 клас

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Номер слайду 32

Номер слайду 33

Номер слайду 34

Номер слайду 35

Номер слайду 36

Номер слайду 37

Номер слайду 38

Номер слайду 39

Номер слайду 40

Номер слайду 41

Номер слайду 42

Номер слайду 43

Номер слайду 44

Номер слайду 45

4 КЛАС

Номер слайду 46

Номер слайду 47

Номер слайду 48

Номер слайду 49

Прощавай, початкова школо!

pptx
Додано
5 листопада 2020
Переглядів
598
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку