Презентація "Комп'ютерні мережі. Мистецтво імпровізації"

Про матеріал
Презентація до інтегрованого уроку інформатика - музичне мистецтво для учнів 6-го класу
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

це сукупність комп’ютерів та інших пристроїв, з’єднаних між собою для обміну даними і спільного використання пристроїв.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Кабельні Бездротові канали У комп'ютерних мережах, як і в телефонних, для передавання даних використовують:

Номер слайду 10

шина зірка кільце

Номер слайду 11

Локальну Глобальну Залежно від кількості комп'ютерів у мережі та площі, на якій вони розміщені, розрізняють:

Номер слайду 12

— це комп'ютерна мережа, що об'єднує комп'ютери та інші пристрої, розміщені на порівняно невеликій відстані один від одного.

Номер слайду 13

— мережа, що об’єднує комп'ютерні мережі та окремі комп'ютери, розміщені в різних частинах світу. Найвідомішою глобальною мережею є Інтернет

Номер слайду 14

inter – "між" net, network – "мережа" Назва Інтернет в перекладі означає мережа мереж

Номер слайду 15

Сервер — це комп'ютер, що надає послуги або ресурси за відповідними запитами іншим комп'ютерам. Клієнт - це комп'ютер у мережі, що використовує ресурси сервера.

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Відкрити локальну мережу, відобразити в ній робочу групу; Знайти в ній комп’ютер pupil_01; У ньому на диску D – відкрити папку 6 клас; Віднайти у папці папку з назвою 6-Б; У цій папці знайти документ Музичне мистецтво Скопіювати цей документ на свій комп’ютер у свою папку; Відкрити документ і прочитати тему уроку музичного мистецтва.

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Рух мелодії по колу A — B — A — C — A — … — A  музична форма, в якій неодноразово (не менше 3-х) головна тема (може бути приспів) чергується з відмінними один від одного епізодами

Номер слайду 20

(франц. improvisation, лат.improvisus - несподіваний, раптовий) - створення художнього твору безпосередньо в процесі його виконання.

Номер слайду 21

(від лат. variaiio — зміна, різновид) — музичний твір, у якому основна тема зазнає різноманітних змін (мелодичних, ладових, ритмічних, гармонічних). ВОКАЛЬНІ — в них часто видозмінюється не тільки мелодія, а й супровід ІНСТРУМЕНТАЛЬНІ — в них може змінюватися і мелодія, і супровід для окремих інструментів або оркестру

Номер слайду 22

Номер слайду 23

пісня або вірш, що їх виконували в античній Греції мандрівні декламатори-співаки — рапсоди. тепер - жанр інструментального твору вільної форми, зазвичай на основі народних тем.

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Що таке комп’ютерна мережа? Які типи комп’ютерних мереж ви знаєте? Що таке “локальна мережа”? Що таке “глобальна мережа”? •     Про які музичні форми та жанри ми говорили на уроці? •     Що характерно для імпровізації? •    Хто з відомих композиторів працював у цьому жанрі?

Номер слайду 26

Інформатика - § 26; Музичне мистецтво – с.144; Проект «Весняні варіації» Пригадайте пісні про весну. Зробіть мамі оригінальний подарунок: за допомогою комп'ютера створіть музичну листівку.

ppt
Додано
28 квітня 2020
Переглядів
1013
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку