Презентація "Кухня США"

Про матеріал
Дана презентація може бути використана для вивчення теми "Основні фактори які формують підґрунтя національної кухні країн Північної та Південної Америки" з предмету "Кухні народів світу".
Перегляд файлу

image

image

image

image

image

image


image

image

image

image

image

АМЕРИКАНЦІ ЇДЯТЬ БАГАТО СВІЖИХ І СУШЕНИХ ОВОЧІВ.

У США СПОЖИВАЄТЬСЯ БАГАТО КВАСОЛІ, ДУЖЕ

ПОШИРЕНІ КАРТОПЛЯ, ЦИБУЛЯ, СЕЛЕРА, ПОМІДОРИ.

ШЕДЕВРОМ АМЕРИКАНСЬКОЇ КУХНІ ВВАЖАЮТЬСЯ

САЛАТИ. НА ОДНІЙ ТАРІЛЦІ РОЗТАШОВУЮТЬСЯ

ШМАТОЧКИ ГРУШІ, ПЕРСИКА АБО ПОЛУНИЦЯ, САЛАТ

imageimageЛАТУК, ТОНЕНЬКІ ШМАТОЧКИ ПІДСМАЖЕНОГО БЕКОНУ, ПОМІДОРИ, ШЕРБЕТ, З МАЛИНИ СИР, БАНАНИ І МАЙОНЕЗ.

ДО САЛАТІВ ПОДАЮТЬ ПРИПРАВИ В ПЛЯШКАХ -

ОДНОЧАСНО СОЛОНІ, СОЛОДКІ І ГОСТРІ. ДУЖЕ

ПОПУЛЯРНІ ВСІЛЯКІ СОУСИ: МАЙОНЕЗ, ПРИПРАВЛЕНИЙ

ЦИБУЛЕЮ І ПЕРЦЕМ, ГРИБНИЙ, «ШИЛИ», «ТАБАСКО»,

ЯБЛУЧНИЙ, З БРУСНИЦІ, ЖЕЛЕ З М'ЯТИ. ЦИМИ СОУСАМИ

ПРИПРАВЛЯЮТЬ ТАКОЖ М'ЯСО, СВІЙСЬКУ ПТИЦЮ,

ДИЧИНУ. ДО СОЛОДКИХ СТРАВ - ПУДИНГІВ, ФРУКТОВИХ

САЛАТІВ, ВАФЕЛЬ, ОЛАДОК, ТІСТЕЧКОМ - ПОДАЮТЬ ЖИРНІ І СОЛОДКІ ДЕСЕРТНІ СОУСИ, ЯКИХ НАЛІЧУЄТЬСЯ ДОСИТЬ БАГАТО.

image

image

pdf
Додано
18 лютого
Переглядів
514
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку