Презентація "Культура спілкування з однолітками та вчителями"

Про матеріал
Поради для учнів у вигляді короткої презентації щодо спілкування з однолітками та вчителями (може бути використана під час виховних заходів на відповідну тему)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Культура спілкування з однолітками та вчителями. Розробила класний керівник 11 класу Ошурко О. М.

Номер слайду 2

Стався з повагою до кожного – до вчителя та до однолітків. Поважай себе та співрозмовника. Не забувай вітатися. Говори чітко і спокійно, стеж за силою голосу. Ніколи не кричи

Номер слайду 3

Вживай у мовленні ввічливі слова. До дорослих людей звертайся на Ви. Ніколи не вживай у своїй мові нецензурних, брутальних слів, адже це не прикрашає людину, а навпаки, принижує її, збіднює її мову та інтелект. Ніколи не перебивай чужу розмову

Номер слайду 4

Говорити треба завжди правду, бо брехня не робить тобі честі, і вона завжди вилізе на поверхню. Недаремно народна мудрість каже: «Шила в мішку не сховаєш»Коли ти роздратований, краще помовчи, щоб не дратувати співрозмовника ще більше і не сказати чогось такого, про що пізніше жалкуватимеш, а також щоб уникнути тону, який може викривити зміст сказаного.

Номер слайду 5

При розмові проявляй щиру зацікавленість. Будь доброзичливий. Будь позитивним, усміхайся, постарайся зрозуміти співрозмовника. Запам'ятай! Міжособистісна дистанція під час спілкування з друзями становить 0,5—1,2 м. Дистанція для ділового спілкування становить і,2—з,7 м.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Чікаленко Ганна Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
17 квітня 2022
Переглядів
976
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку