Презентація. Квест «Пам’ятайте правила всі, щоб у житті не зазнати біди!»( для учнів 4-х класів)

Про матеріал
Цей матеріал може бути використано, як виховний захід для учнів 4-х класів, до Дня ЦЗ населення. За допомогою цього матеріалу можна закріпити знання, вміння та навички учнів з основ безпеки життєдіяльності; формувати здоров’язбережувальну, соціальну, екологічну компетентності школярів. Повторити знання учнів з теми надзвичайні ситуації, причини їх виникнення; сформувати в учнів поняття про цивільний захист.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Квест «Пам’ятайте правила всі,Щоб у житті не зазнати біди!»Мета: активізувати, повторити знання дітей з теми надзвичайні ситуації, їх класифікацію та причини виникнення, сформувати в учнів поняття про цивільних захист.: закріпити знання, вміння та навички учнів з основ безпеки життєдіяльності, формувати здоров’язбережувальну, соціальну, екологічну компетентності школярів, розвивати у дітей високі морально-психологічні якості: мужність, відвагу, витримку, ініціативність, кмітливість, згуртованість, творчу уяву.

Номер слайду 3

 Надзвичайна ситуація – це порушення нормальних умов життя і діяльності людей на об'єкті або території, що спричинене аварією, катастрофою, стихійним лихом чи іншою небезпечною подією, яка призвела (може призвести) до загибелі людей та/або значних матеріальних втрат.

Номер слайду 4

.1. Що таке надзвичайна ситуація ?Це порушення нормальних умов життєдіяльності людей, що призводить до людських або матеріальних збитків.2. Які надзвичайні ситуації ви знаєте ?Стихійні лиха, катастрофи, епідемії, пожежі, аварії, озброєний напад, війна. Це катастрофічні процеси і явища природи, що носять надзвичайний характер, призводять до порушення нормальної діяльності людини, загибелі; пошкодженню та знищенню матеріальних цінностей.3. Що таке стихійне лихо ?4. Які стихійні лиха ви знаєте ?Землетрус, пожежа. Підтоплення, ураган, зсуви, сніжні заноси, селеві потоки, обвали, засуха.

Номер слайду 5

Станція “Загадок”Станція “Загублених виразів”Зупинка “Розваг”Станція“ЦІКАВИХ СЛІВ”Станція“Капітанський місток”Станція “Блискавка”Карта квесту

Номер слайду 6

Станція “ Загадок ”

Номер слайду 7

Станція “ Загублених виразів ”

Номер слайду 8

  Станція «ЗАГУБЛЕНИХ ВИРАЗІВ» 1. Сірник маленький, а біда велика.  2. З вогнем погані жарти – жартувати з ним не варто. 3. Від іскри до пожежі – один крок.  4. Сірник невеличкий, а вогонь – велетень. 5. Коробка сірників хоч і мала , багато може спричинити зла.

Номер слайду 9

Зупинка “ Розваг ”

Номер слайду 10

Станція“ЦІКАВИХ СЛІВ”

Номер слайду 11

Станція“ Капітанський місток ”

Номер слайду 12

Конкурс вболівальників

Номер слайду 13

Станція “ Блискавка ”

Номер слайду 14

Дякуємо за увагу!

pptx
Додано
15 січня 2020
Переглядів
1248
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку