Презентація майстер - класу для вчителів початкових класів " Фізкультхвилинки здоров'я"

Про матеріал
Презентація майстер - класу для вчителів початкових класів " Фізкультхвилинки здоров'я" В даній презентації представлені відео хвилинок відпочинку для очей, дихальні вправи, вправи з елементами йоги, вправи для зміцнення м'язів стопи і інші.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

МАЙСТЕР - КЛАС ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ “ФІЗКУЛЬТХВИЛИНКИ ЗДОРОВ’Я”АВТОР: Дзядик Надія Миколаївна. Навчальний заклад: КЗЛОР “ Сокальська санаторна загальноосвітня школа I-III ст.ім. Т. Шевченка”

Номер слайду 2

АКТУАЛЬНІСТЬ ПОТРЕБИ: ЩО Ж ТАКЕ ФІЗКУЛЬТХВИЛИНКА?Це рухові діїї, це короткий період рухової діяльності, який використовується для відпочинку та підвищення ефективності навчання, зосередження на інші дії.

Номер слайду 3

Пропоную вправи для запобіганню плоскостопості, покращення зору, зміцнення м’язів пальців рук і кисті і т.п. Так, як у нас в школі, фізкультхвилинки проходять під музичний супровід, я підібрала такі руханки:

Номер слайду 4

ФІЗКУЛЬТХВИЛИНКИ ДЛЯ ОЧЕЙ

Номер слайду 5

Встаньте, дітки,посміхніться. Вгору - вниз подивіться. Вправо-вліво озирніться.І довкола покрутіться. Знову вгору-вниз, Вправо - вліво і на ніс. Тричі вправу повторити потрудіться. З

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

pptx
Додано
22 лютого
Переглядів
20
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку