Презентація майстер- клас до конкурсної розробки уроку "Учитель року - 2020" - хімія.

Про матеріал
Конкурсна розробка майстер-класу "Метод створення Lapbook - на уроках хімії за вивченою темою".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер – класвчителя хімії Піщанського НВК “Загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів – ліцей”Ткачової Анастасії вікторівни

Номер слайду 2

Впровадження новітніх технологій у навчальній діяльності або «Lepbuk - chemistry»Життєве та педагогічне кредо єдине : «Хто вірить , той бачить!»Проблемне питання над яким працюю:

Номер слайду 3

Актуальність обраної теми: розвиток технологій дає можливість модернізувати навчальний процес;З впровадженням нових методик, доцільно використовувати новітні технології, що мають урахування сучасних вимог;розвивають творчість, пізнання, сприяють дослідження нового; сприяють цікавим видам колективної діяльності : «Учень-Учень», «Учень-Учитель», «Учень-Батьки», «Учитель-Учень-Батьки».

Номер слайду 4

Створення на уроках хімії, протягом вивчення теми : «Lаpbuk - chemistry»Лэпбук – новітній спосіб організації навчальної діяльності НУШЛепбук - заключний етап самостійної дослідницької роботи, яку дитина виконувала у ході вивчення даної теми. Створення лепбука допоможе закріпити і систематизувати вивчений матеріалзавдань даного проекту дозволить їм цілісно сприйняти вивчений матеріал та усвідомити неподільність знань на окремі предмети шкільної освіти. 1234

Номер слайду 5

Що таке розчини? Чи відноситься вода до розчинів? Які розчини ви знаєте? І , чи можуть розчини перебувати в певних агрегатних станах?Чи може вода бути універсальним розчином на Землі? Постановка проблемного питання

Номер слайду 6

«Таємниці води»«Lepbuk - chemistry»План створення лепбуку : Цікаві факти про воду. Вода в мистецтві Будова молекули води, її агрегатний стан, властивості. Вода у природі. Вода в живих організмах. Водний баланс,його порушення. Методи очистки води .

Номер слайду 7

ЦІКВІ ФАКТИ ПРО ВОДУ…. На морському дні теж течуть річки. Вони складаються з пластової води і не змішуються з морськими водами. Поверхня Марса вивчена краще, ніж океанське дно на Землі. Північне море і Балтійське не змішуються через різну щільність води в них. 80 відсотків населення планети проживає на відстані не більше ста кілометрів від берега моря або океану. У морській воді міститься близько 20 мільйонів тонн розчиненого в ній золота. У морській воді міститься така кількість солі , що якщо її витягти, можна було б покрити нею всю сушу, причому багатометровим шаром. На морському дні є гарячі гейзери, що викидають нагріту до 300-400 градусів Цельсія воду, але вода не закипає через ………ПОМІРКУЙ! Чому, вода не закипає при такій температурі?

Номер слайду 8

Вода в мистецтві... в казках, оповіданнях, розповіддях;в загадки, прислів'ях;фільмах, мультфільмах «Не плюй у криницю, бо доведеться з неї ще води напитися.»Вивели його на чисту воду. Від великої води надійся шкоди.

Номер слайду 9

Будова молекули води

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Хімія, Майстер-класи
Додано
25 березня 2020
Переглядів
1086
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку