Презентація-Міні проєкт "Динозаври"

Про матеріал
Презентація міні проекту "Динозаври" є зразком творчої домашньої роботи для учнів 7-го класу по темі : "Плазуни". Також візуалізована презентація може бути використана для роботи на уроках природознавства в 5-х класах..
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Міні-проєкт на тему«Динозаври"Автори: учениця 7 класу Рєпіна Єлизавета. Вчитель біології-Володіна О. В.

Номер слайду 2

Динозаври - це група вимерлих плазунів, які жили на Землі більше 160 мільйонів років тому. Їх різновидність була вражаючою: від малих розмірів до величезних, від мирних травоїдних до жорстоких хижаків.

Номер слайду 3

ВИДИ ДИНОЗАВРІВ

Номер слайду 4

Тиранозавр (Tyrannosaurus rex) - це один з найбільших хижаків серед динозаврів. Його довжина досягала 12 метрів, а вага - більше 8 тонн. Тиранозавр жив в кінці крейдового періоду біля 65 мільйонів років тому і був одним з останніх динозаврів, які вимерли.

Номер слайду 5

Стегозавр (Stegosaurus) - це великий рослиноїдний динозавр, який жив близько 150 мільйонів років тому. Стегозавр мав великі пластини на спині і гострі шипи на хвості, що допомагали йому захиститися від хижаків.

Номер слайду 6

Трицератопс (Triceratops) - це ще один рослиноїдний динозавр, який жив в кінці крейдового періоду. Він мав великі роги на голові і міцний кістковий гребінь на спині. Трицератопс був одним з найбільших динозаврів свого часу і може досягати висоти до 3 метрів.

Номер слайду 7

Велоцираптор (Velociraptor) - це малий хижак, який жив у пізній крейді близько 75 мільйонів років тому. Він мав довгі, звужені кінцівки з острыми кігтями, які використовував для здобування здобичі.

Номер слайду 8

Дякую за увагу!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Цукор Любов Володимирівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додав(-ла)
Володіна Олена
Пов’язані теми
Біологія, 7 клас, Презентації
Інкл
Додано
5 серпня 2023
Переглядів
1103
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку