Презентація "Міжнародний день без Інтернету"

Про матеріал

International Internet-Free Day, відзначається за ініціативною активних інтернет-користувачів щороку в останню неділю січня для того, щоб відірватися від моніторів і своїх ґаджетів та приділити увагу своїм близьким, рідним, коханим, а також хобі чи активному відпочинку, не пов`язаному з Інтернетом. Презентацію можна використати як на уроці для мотивації так і на годині спілкування класним керівником.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

28 січня 2018 Міжнародний день БЕЗ Інтернету

Номер слайду 2

Головна мета свята – повністю відволікти людей від комп'ютерів і глобальної мережі хоча б на один день.

Номер слайду 3

International Internet-Free Day, відзначається за ініціативною активних Інтернет-користувачів щороку в останню неділю січня для того, щоб відірватися від моніторів і своїх ґаджетів та приділити увагу своїм близьким, рідним, а також хобі чи активному відпочинку, не пов`язаному з Інтернетом

Номер слайду 4

Свою історію це свято веде з початку 2000-х років. Звичайно, багато чого змінилося з тих пір в світі глобальної мережі. Очевидно, що в той час Інтернет-користувачів було значно менше і їх легше було «вирвати з мережі Всесвітньої павутини», щоб просто реально поспілкуватися з друзями. 

Номер слайду 5

Інтернет міцно увійшов у життя більшості жителів розвинених країн, проникнувши в усі сфери життя... 

Номер слайду 6

Звичайно, ніхто не заперечує той факт, що Інтернет сьогодні – найважливіше джерело інформації і роботи для багатьох людей. Але важливо у всьому знати міру, адже Інтернет – це не все життя. Тим більше, не можна й заперечувати, що «зловживання» їм приводить до таких наслідків як – марна трата часу і шкоди для здоров'я.

Номер слайду 7

Тому в ситуації, що склалася сьогодні резонно виникає питання – чи здатний сучасний користувач, настільки сильно вгрузлий у Всесвітній павутині, хоча б на один день повністю відмовитися від цього великого блага цивілізації, і що зараз з великим задоволенням він може замінити ті блага, які надає йому всемогутній і всюдисущий Інтернет?

Номер слайду 8

Спробуйте і ви відзначити Міжнародний День БЕЗ Інтернету поза мережі, але так, як вам цього захочеться, і головне – задоволення. Адже в реальному світі ще стільки всього цікавого і непізнаного, створеного, забутого і приємного...

Номер слайду 9

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Виставна Ірина Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Пов’язані теми
Інформатика, Інші матеріали
Додано
28 січня 2018
Переглядів
2459
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку