Презентація " Модель сучасного вчителя"

Про матеріал
Формуванням іміджу сучасного педагога , його професійної компетентності; а також розробка моделі особистості вчителя в сучасній школі як ідеал, зразок до якого треба неодмінно прагнути і постійно самовдосконалюватись.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

СУЧАСНІЙ ШКОЛІ – СУЧАСНІ ВЧИТЕЛІ Виступ заступника директора з НВР Любомирівського НВК Галина Кузьмик

Номер слайду 2

Компоненти уроку: організаційний момент; актуалізація опорних знань, умінь і навичок; засвоєння нових знань; закріплення навчального матеріалу; підсумок

Номер слайду 3

Сьогодні на уроці ми: будемо працювати над формуванням іміджу сучасного педагога , його професійної компетентності; а також розробимо модель особистості вчителя в сучасній школі як ідеал, зразок до якого треба неодмінно прагнути і постійно самовдосконалюватись.

Номер слайду 4

Епіграф уроку   “Пишайся школою і зроби все, щоб школа пишалася тобою»

Номер слайду 5

Тест «О плохой погоде и нестиранных носках» О, ні! Мені, що чекати до завтра? Що ж робити? Підождемо трішки і подивимось. Можливо погода проясниться. Ну і добре. Сьогодні не прийдеться прати. Я займусь цим чортовим пранням незалежно від того буде дощ чи ні.

Номер слайду 6

Отже, хто обрав “ О, ні! Мені, що чекати до завтра? Що ж робити?” Рівень вашого стресу – 80%. Ви дозволяєте будь — яким дрібницям псувати вам життя, і ваш стрес накопився до такого степеня, що навіть найменше дратування може зіпсувати вам настрій на увесь день. Саме час зробити перерву і розслабитись, перш ніж все це може серйозно вплинути на ваше здоров'я. Хто обрав “Підождемо трішки і подивимось. Можливо погода проясниться” Рівень вашого стресу — 50%. Ви не піддаєтеся стресу, вам вдається зберігати позитивний настрій, навіть коли не все відбувається так, як було заплановано. Продовжуйте працювати над тими проблемами, які ви можете розв'язати по мірі їх надходження, і все буде гаразд. Пам'ятайте, не всякий стрес поганий. Нехай у вашому житті він буде збуджуючим фактором.

Номер слайду 7

Хто обрав “Ну і добре. Сьогодні не прийдеться прати. Рівень вашого стресу — 0%. Ви не дозволяєте невеличким проблемам турбувати вас і не бачите смислу хвилюватись. Ваша філософія проста: ви не зможете зупинити дощ тим, що будете турбуватися про нього. Хто обрав “Я займусь цим чортовим пранням незалежно від того буде дощ чи ні”. Рівень вашого стресу — 100%. Ви відчуваєте дуже великий стрес у своєму житті, ігноруєте реальність і намагаєтесь досягнути неможливого. І, коли у вас трапляється невдача, все закінчується тим, що проблем і стресу стає більше, ніж раніше. Зупиніться, перестаньте поспішати, розслабтеся і поміркуйте: ви зрозумієте, скільки ваших зусиль даремні. Скиньте оберти і відносьтеся до всього простіше

Номер слайду 8

Вправа «Мікрофон»

Номер слайду 9

НОВІ РОЛІ ВЧИТЕЛЯ Вправа “Пазли”

Номер слайду 10

НОВІ РОЛІ ВЧИТЕЛЯ

Номер слайду 11

Фізкульт хвилинка Ви сиділи, ви трудились, вже й голівоньки втомились, Раз, 2,3,4,5 — можна ними похитать. А тоді аж по цукерці можна пальчиками взять. Розмотали, в рот поклали, і гарненько пожували. Раз, 2,3,4,5 — можна вже її ковтать. Проковтнули, посміхнулись, до сусіда повернулись.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Вправа “Кошик порад для педагога”

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

ppt
Додав(-ла)
Кузьмик Галина
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
1 березня 2020
Переглядів
1795
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку