Презентація на методичний тиждень "Team-spirit: секрети ефективного налаштування на спільну діяльність"

Про матеріал
У грудні 2022 року відбувся тиждень педагогічної майстерності. Вчителі підвищували педагогічну майстерність засобами використання інноваційних технологій, як одного із факторів впливу на формування самоефективної особистості здобувачів освіти. Однією із таких презентацій стала робота вчителя зарубіжної літератури Камінської О.С. "Team-spirit: секрети ефективного налаштування на спільну діяльність"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Team Spirit onlain: секрети ефективного налаштування на спільну діяльність на уроціПідготувала вчитель зарубіжної літератури. Олена КАМІНСЬКА

Номер слайду 2

Тім спірит (Team Spirit в перекладі з англійської «командний дух») – це різноманітні групові програми і тренінги, які проводяться в неформальній обстановці і спрямовані на згуртування колективу, підвищення мотивації, лояльності співробітників. Team Spirit тісно пов’язаний із ТІМБІЛДИНГОМ.

Номер слайду 3

Тимбілдінг — це набір активних заходів, спрямованих на згуртування колективу і формування навичок для вирішення спільних завдань в команді. З англійської мови слово «тимбілдинг» перекладається як «командоутворення». Останнім часом широко використовується у сфері бізнесу, менеджменту, освіти.

Номер слайду 4

Виділяють декілька видів тимбілдингу

Номер слайду 5

Для отримання якісних знань здобувачів освіти існує трифазове навчання:

Номер слайду 6

Для створення кращого засвоєння навчального матеріалу Стім Спіріт пропонує на початку уроку (2-3 хв) створити атмосферу позитиву. До Вашої уваги декілька вправ

Номер слайду 7

1. «Покажи себе»Учень повинен проговорити за смайликами хто він і пояснити, чому обрав саме цей смайлик.12345678

Номер слайду 8

2. «Асоціації»Діти повинні назвати асоціативний кущ до слів: «споруда» (команда, сім’я, колектив, клас, друзі тощо), «дім» (фортеця, школа тощо). Якщо… споруда, то це… дім.

Номер слайду 9

3. «Шукаємо спільне»?Учні повинні дати відповідь на питання «Що об’єднує ці три картинки?» (ранок)

Номер слайду 10

4. «Малюємо спільну історію» (допомагає сформувати навички взаємодії, терпіння, спокою)Задається слово «Щаслива дитина». На спільній дошці кожен учасник долучається до створення історії.

Номер слайду 11

Для завершення уроку пропонуються створення патріотичних закличок, руханок, флешмобів. РЕФЛЕКСІЯ «Як пройшов урок?»(назвати одним прикметником або прислівником)

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
7 лютого 2023
Переглядів
331
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку