Презентація на тему "Фітнес та його види"

Про матеріал
В даній презентації описано що таке фітнес та які є різновиди фітнесу. До кожного виду фітнесу є конкретний опис та на картинках показані вправи для правильного виконання певного руху та виду.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

“Фітнес та його види”Виконала студентка 1 курсу 7 мб групи. Аннєнкова Анастасія Русланівна

Номер слайду 2

Що таке фітнес?Фітнес - в перекладі з британського означає бути або відповідати хорошій формі. Це урок про красу і здоров’я тіла, про фізичну підготовку людини. Хоча, як не дивно, далеко не всі рвуться стати стрункими, здоровими і красивими. У багатьох не вистачає вільного часу для ведення здорового способу життя, для правильного харчування з-за невичерпної роботи або через власну лінь. Якщо б кожен знайшов три години на тиждень для занять спортом, то побачив би ефективний результат. У фітнес-центрі інструктор, з урахуванням ваших бажань, запропонує для вас програму. В неї входять різні види фізичних занять.

Номер слайду 3

Які є види фітнесу?Аеробіка. Бодіфлекс. Калланетика. Пілатес. Тай-бо. Фітбол

Номер слайду 4

Аеробіка. Аеробіка – один з найпопулярніших напрямків фітнесу. Як правило, заняття проводяться під музику. Головними перевагами аеробіки є зміцнення серцево-судинної та легеневої систем, підвищення загального тонусу і позбавлення від зайвих кілограмів.

Номер слайду 5

Бодіфлекс. Даний вид фітнесу отримав популярність, завдяки особливій системі дихальних вправ, які входять в його склад. Вправи бодіфлексу спрямовані на розтягування і зміцнення м’язів, але головною умовою виконання вправ є правильне дихання. Вправи допомагають ефективно боротися з жировими відкладеннями і сприяють хорошому самопочуттю.

Номер слайду 6

Каланетика. Калланетика входить до переліку найбільш популярних «жироспалюючих» напрямків фітнесу. В основу каланетики покладені асани йоги і статичні навантаження, які чергуються з розтяжкою м’язів. При цьому працюють абсолютно всі м’язи тіла і великі, і маленькі, і поверхневі, і глубокі. В результаті занять каланетикою відбувається зміцнення м’язового каркаса, активізується обмін речовин, і, як наслідок, розщеплення жирів проходить активніше. Всього 1:00 занять каланеникою прирівнюється до 24 годин аеробіки і 7 годин шейпінгу.

Номер слайду 7

Пілатес. Пілатес теж дуже популярний вид фітнесу, серед переваг перед іншими напрямками можна перерахувати те, що він не дає організму ударного навантаження, і не викликає яких-небудь негативних реакцій, а тому не має практично ніяких протипоказань. Заняття пілатесом допомагають розвинути еластичність м’язів і зв’язок, гнучкість суглобів, витривалість.

Номер слайду 8

Тай-бо. Молодий, але вже досить популярний напрям фітнесу, що включає в себе вправи, засновані на бойових елементах, використовуваних в таеквондо, боксі і карате. Вправи тай-бо виконуються під енергійну музику. Заняття вимагають великої витривалості, сили і енергії. Всього 1:00 тренувань за системою тай-бо прирівнюється до десяти кілометрового забігу.

Номер слайду 9

Фітбол. Фітбол – це система вправ, що виконуються за допомогою спеціальних надувних м’ячів. Даний вид фітнесу особливо підходить тим, хто хоче розвинути гнучкість, скорегувати поставу, поліпшити координацію і пластику рухів. Фітбол відмінно зміцнює м’язи преса, спини, сідниць.

Номер слайду 10

Сьогодні фітнес-клуби надають величезний вибір всіляким напрямкам фітнесу. І тому у вас завжди є можливість вибрати те, що задовольнить саме ваш запит і підійде саме вам.

Номер слайду 11

Дякую за увагу!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Сапожнікова Наталя Дмитрівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
22 лютого 2023
Переглядів
2755
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку