Презентація на тему Франція

Про матеріал
• Презентація до уроку 8 класу з географії " Франція " • Бажаючі можуть скачати)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Франція. France. Виконав: Стрельбицький Євгеній

Номер слайду 2

Географічне полеження. Франція – держава, що займає ключове положення в Західній Європі. Обриси території на карті нагадують правильний п ' ятикутник зі сторонами приблизно по 600 км. Територія країни омивається водами Середземного моря на півдні, Біскайської затоки – на заході, а протоками Ла - Манш і Па - де - Кале відокремлюється на півночі від Британських островів.

Номер слайду 3

Герб Франції Державний герб Французької Республіки зображений у вигляді еліпса, в центрі якого знаходяться дикторський пучок-символ влади і республіки. На стрічці поміщені слова: "Свобода, рівність, братство". Все це оточено дубовими і оливковими гілками-символами влади і слави. Ланцюг, що оточує фігури на гербі - символ шани і благородності. Внизу овалу розташований орден Почесного Легіону.

Номер слайду 4

Прапор

Номер слайду 5

Клімат. Клімат Франції, за винятком гірських районів і північного сходу країни, переважно помірний, з м'якими зимами. Атлантика дуже впливає на північний захід, де погода характеризується високою вологістю, частими сильними західними вітрами і великою кількістю дощів. 

pptx
Додано
6 червня 2021
Переглядів
827
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку