Презентація на тему "КРАЇНИ СВІТУ"

Про матеріал
Матеріал підготовив учень 6 класу на урок інформатики. Вміння користатися PowerPoint
Зміст слайдів
Номер слайду 1

КРАЇНИ СВІТУ

Номер слайду 2

Вірменія. Невелика держава в південній частині Закавказзя. Країна займає північний схід вірменського нагір’я і не має виходу до моря. Вірменія межує на півночі з Грузією, на заході з Туреччиною, на півдні з Іраном і на сході з Азербайджаном. Це перша країна у світі, яка прийняла християнство як офіційну релігію понад 1 700 років тому. Вірменія — унітарна парламентська республіка, яка є однією з найдавніших держав Закавказзя

Номер слайду 3

Франція. Франція - це країна в Західній Європі, на території якої знаходяться середньовічні міста, альпійські села і пляжі Середземного моря. Париж, столиця держави, славиться своїми будинками моди, найстаршими художніми музеями, в числі яких Лувр, і пам'ятками, такими як Ейфелева вежа. Франція відома своїми винами і вишуканою кухнею. Наскальний живопис в печері Ласко, амфітеатр Трьох Галій в Ліоні і величезний Версальський палац свідчать про багату історію цих місць.

Номер слайду 4

в. ЕЛИКОбританія. Острівна держава на північному заході Європи, що складається з Англії, Шотландії, Уельсу та Північної Ірландії. В Англії, на батьківщині Шекспіра і групи The Beatles, знаходиться столиця держави Лондон - світовий діловий і культурний центр. Також країна відома неолітичним спорудою Стоунхендж, римськими лазнями в місті Бат і старовинними університетами в Оксфорді та Кембриджі.

Номер слайду 5

у. КРАЇНАУкраїна - це велика країна в Східній Європі, відома православними церквами, чорноморськими курортами і лісистими горами. У Києві, столиці країни, розташований Софійський собор, прикрашений золотими куполами, мозаїкою XI століття і фресками. Над річкою Дніпро височить монастир Києво-Печерська лавра, місце паломництва багатьох православних християн. В її скитах зберігаються релігійні реліквії, а в катакомбах - муміфіковані останки православних монахів.

pptx
Додано
17 січня 2021
Переглядів
4284
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку