РАЦІОНАЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ ВИМОГИ ДО ХАРЧУВАННЯ1. Повноцінність2. Різноманітність3. Помірність4. Білки5. Жири6. Вуглеводи7. Вода8. Вітаміни9. Мінеральні речовини
Номер слайду 4
Номер слайду 5
НЕ МІСТЯТЬ КОРИСНИХ РЕЧОВИН:1. Сухі сніданки2. Супи швидкого приготування3. Чіпси4. Сухарики5. Бульйони – кубики6. Кетчупи7. Газові напої
Номер слайду 6
Номер слайду 7
ШКІДЛИВІ ЗВИЧКИЕфекти при тривалому вживанні алкоголю : Залежність. Захворювання печінки, мозку, шлунку, серця, кишкового тракту. Алкоголь впливає на мозог. Втрачається самоконтроль. Люди стають нав'язливими
Номер слайду 8
Піклування про власне здоров‘я. Кожна людина повинна дбати про своє здоров'я в першу чергу сама. Краще запобігти захворюванню, ніж лікуватися. Першим важливим елементом піклування про здоров'я є відсліджування власного самопочуття. Важливе місце займає особиста гігієна, активне й здорове спілкування з іншими людьми, комфортні умови праці, раціональне харчування і здоровий спосіб життя.