Презентація на тему Мова програмування Python

Про матеріал
• Презентація до уроку 8 класу з інформатики " Мова програмування Python " • Бажаючі можуть скачати)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Мова програмування Python. Виконав: Стрельбицький Євгеній

Номер слайду 2

Python використовують в Google та NASAШироко використовується в різних середовищах. Будучи високою мовою програмування. Python дозволяє легко розробляти та підтримувати проекти різного рівня складності. Найбільші переваги Python – це швидкий розвиток, масштабованість і відмінна продуктивність. Python є важливою частиною Google. Python визнана офіційною мовою в Google. Відображається у багатьох API Google. Python ідеально підходить для інженерного процесу в Google. Google завжди спонсорує різні конференції Python. You. Tube використовує Python для різних цілей: перегляд відео, керування шаблонами для веб-сайту, адміністрування відео, доступ до канонічних даних і багато іншого. Python є повсюдно на You. Tube.

Номер слайду 3

Дзен Python. Дзен Python – це набір з 20 програмних принципів, що впливає на дизайн мови програмування Python, лише 19 з яких були записані приблизно в червні 1999 року Тімом Петерсом. Основний текст публікується у вільному доступі. Дзен Python можна знайти на офіційному веб-сайті Python. Він також включається як пасхальне яйце в інтерпретаторі Python і може відображатися шляхом імпорту. Python займає п’яте місце в світі за популярністю!Мова програмування Python – досить проста у вивченні. Починати навчатися програмуванню зараз рекомендують саме з цієї мови.

Номер слайду 4

Python – багатоплатформена, інтерактивна, інтерпретована мова програмування. Python працює майже на всіх відомих операційних системах, включаючи: Linux/UNIX, Window, Macintosh, Solaris, mac. OS, i. Phone OS, Palm OS, Windows Mobile, Symbian та Android…. Дозволяє в режимі реального часу взаємодіяти з інтерпретатором, не вимагає компіляцій для виконання коду. Молода-стара мова Python. Мову програмування Python вважають молодою. Насправді, розробка Python розпочалася в кінці 1980-х років, а перша повноцінна версія з’явилася у 1991 році. Так що своє повноліття мова Python вже відзначила.

pptx
Додано
6 червня 2021
Переглядів
839
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку