Презентація на тему: " Оформлення вітрин як один із різновидів прикладного мистецтва. Дизайн вітрини магазину".

Про матеріал
Презентація на тему: " Оформлення вітрин як один із різновидів прикладного мистецтва. Дизайн вітрини магазину", створена за допомогою інтернет-ресурсів в допомогу учителю до уроку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Оформлення вітрин як різновид прикладного мистецтва. Дизайн вітрини магазину. Урок образотворчого мистецтва в 4 класіВчитель: Філіпчук О. П. Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 12 м. Бердичева

Номер слайду 2

Оформлення вітрин- це дизайн реклами торгових центрів, магазинів, салонів, офісів та інших закладів. Композиційна організація «життя за склом» утворюється за допомогою художніх засобів графічного дизайну, сучасних технологій освітлення, виразного оформлення предметного та просторового (внутрішнього) середовища вітрини.

Номер слайду 3

У більшості магазинів, зазвичай, композиція оформлення вітрини змінюється залежно від пори року чи святкових днів.

Номер слайду 4

Дизайн вітрин передбачає творчу діяльність художника, спрямовану на композиційно- художнє оформлення предметно- просторового середовища за вікном

Номер слайду 5

Незвичність, динамічність, наповненість кольором і світлом перетворює вітрини магазинів у твір прикладного дизайнерського мистецтва. І якщо у перехожих виникає передчуття свята при спогляданні вітрин, дизайнера можна вважати справжнім майстром.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Важливим засобом виразності для створення візуального образу вітрин є колір. Кольором, зазвичай, виділяють головне, на що потрібно звернути увагу. Часто використовується контраст кольорів, а саме: зелений- білий, червоний- білий, синій- білий, жовтий- чорний і т.д.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Художньо-творча діяльність 1. Виконай ескіз оформлення вітрини магазину іграшок, подарунків, товарів для художника. Твій варіант оздоблення може відображати настрій певного свята.2. При створенні композиції застосуй прийоми групування предметів, різних за розміром і кольором. Можеш використати гуаш, аплікацію з кольорового паперу. 3. Охайно працюй з інструментами, залишки паперу збережи для подальшої творчої діяльності. 4. Попередньо продумай, які елементи оформлення умовної вітрини визначатимуть візуальну інформацію. Реалізуй свій творчий задум.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Художньо-творча діяльність

Номер слайду 12

Художньо-творча діяльність

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Дубровіна Жанна Іванівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
До підручника
Образотворче мистецтво 4 клас (Резніченко М.І., Трач С.К)
Додано
18 червня 2020
Переглядів
4056
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку