Презентація. на тему"Рівняння"

Про матеріал

Ррозв'язування текстових задач за допомогою рівнянь, шляхом одержання знань з художніх практик в образотворчому мистецтві та оформлення запису у зошиті. Призначена як допоміжний довідниковий матеріал при самостійній або домашній роботі.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

У списку найбільш відвідуваних художніх музеїв світу, знаходяться музей Лувру та Британський музей. Відомо, що музей Лувру відвідали на 3,3 млн більше, ніж Британський музей, а всього 2 музеї відвідали 13,3 млн. Скільки людей відвідали кожен музей окремо?

Номер слайду 2

За даними Міністерства культури і туризму України в 2009 році, історичних музеїв було у 2 рази більше, ніж художніх. Але художніх на 70 музеїв менше, ніж історичних. Скільки історичних і художніх музеїв.

Номер слайду 3

Картина Леонардо да Вінчі «Спаситель мира» продали в 5 разів дорожче, ніж картину Клода Моне «Кувшинки в цвету» Яка вартість кожної картини, якщо загальна сума цих картин 540 млн доларів.

Номер слайду 4

Виставкова площа музею Лувру складає 72 735 м², що складає 30% від загальної площі приміщень Державного Ермітажу у Санкт-Петербурзі. Яка площа приміщень Ермітажу?

Номер слайду 5

Загальний фонд 3 музеїв складає 890 тисяч експонатів . Музей історії містить у 16 разів більше експонатів, ніж музей-заповідник українського гончарства в Опішному, а музей Т. Шевченка на 46 тисяч менше, ніж у музею українського гончарства в Опішному. Скільки експонатів має кожен музей?

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.7
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Самікова Ірина Олександрівна
    Загальна:
    4.7
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Пов’язані теми
Математика, Презентації
Додано
21 вересня 2023
Переглядів
153
Оцінка розробки
4.7 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку